četvrtak, 26. siječnja 2012.

Upoynavanje yena ya brak

zene za brak
upoznavanje zena za brak


Kada pristupate upoznavanju za brak na online servisima, cilj vam je da komunicirate sa curom za udaju, da je upoznate u živo, i na kraju, da započnete vezu. U tome cijelom procesu, prvi sastanak s zenom za brak je vrlo važan.

Kako biste povećali šanse

da tu zenu za udaju vidite i kasnije, morate joj totalno zavrtiti glavom u prvih pet minuta sastanka. Prvi dojam je može privući bliže vama i drastično vam povećati šanse za budućom komunikacijom, ali isto tako može doslovno uništiti sve šanse. Kada komunicirate sa zenom za udaju, tih prvih nekoliko minuta je od krucijalne važnosti.
Tijekom upoznavanja zena za brak, kada s djevojkom za brak komunicirate po prvi puta, ključ za uspjeh u tih prvih pet minuta je da pokažete svoje najbolje i najsimpatičnije lice, kao i da pokažete snažne namjere na prvom sastanku. Potrudite se da vide tko ste u stvari, i da na temelju toga donese zaključak.
Pogledajte ovih nekoliko savjeta za prvi spoj, kako biste se osigurali da ćete ostaviti najbolji mogući prvi dojam na curu za udaju vaših snova.
Prvo, potrudite se da ne kasnite kada upoznajete zenu za brak. Ako cura za udaju sjedi tamo sama, gledajući u sat i čekajući, mislit će da vam taj spoj, kao niti ona, nisu važni. Uz to, dovođenje sebe u situaciju kada morate na prihvatljiv i dobar način objašnjavati zašto kasnite, će se okrenuti protiv vas, i nećete ostaviti baš dobar prvi dojam.
Kada se upoznajete sa zenom za brak po prvi puta, potrudite se da stignete na mjesto sastanka barem pet minuta ranije. Naravno, uvijek si uzmite dovoljno vremena kako ne biste bili u stisci u slučaju prometnih, ili nekih drugih, problema.

Vodite računa

o tome da ste lijepo, čisto i uredno, obučeni, kao i da ste uredno obrijani kada upoznajete zenu za udaju po prvi puta. Ako lijepo izgledate, imat ćete više povjerenja u samoga sebe, što će se jako dobro vidjeti, i pomoći će u tome da privučete tu curu za udaju.
Nemojte se dovesti u situaciju da razmišljate o tome da li vam smrdi iz usta kada pričate s curom za udaju. Morate sačuvati i usmjeriti svu energiju u to da se potrudite da imate sjajan sastanak i da u zeni za udaju probudite privlačnost prema sebi, a ne da brinete o vlastitoj higijeni i tome kako izgledate. Učinite sve da izgledate što je bolje moguće, pa ćete biti svjesni toga i nećete morati brinuti.
Ključ toga da izgledate dobro kada se upoznajete za brak s zenom za udaju leži u tome da se i dobro osjećate. Što samouvjerenije i sigurnije izgledate, to ste privlačniji. Pobrinite se da date najbolje od sebe kako bniste izgledali sigurno i samouvjereno.

Morate vjerovati

u to da ste vrijedni sjajne veze sa lijepom i atraktivnom curom za udaju kada upoznajete zenu, kako biste se "skinuli s tržišta". Ako ne vjerujete da ste vrijedni njenog vremena i pažnje, u većini slučajeva nećete niti nju u to uvjeriti.
Samopouzdanje ide toliko daleko da jako utječe na proces upoznavanja za brak sa zenama za udaju koje su lijepe, zanimljive i pametne. Ako znate i uvjereni ste da ste najbolje što joj se dešava u životu, vrlo je velika vjerojatnost da će i onda to osjetiti.
Nemojte se zaboraviti smiješiti. Veliki broj djevojaka za brak kažu da im je muškarac koji se puno smije privlačniji od onog koji je samo zgodan. A smijanje je jako lagana stvar za usavršiti. Taj malen element može značiti razliku.

Vaša strategija

kod upoznavanja zena za brak po prvi puta je vrlo važna. Kada se sretnete, možete je zagrliti, onako opušteno i kao usput. Nemojte da to bude predugačak zagrljaj, više onako, za pozdrav. Možete je i poljubiti u obraz, i naravno, nabaciti veliki široki i iskreni smješak. Ovo će pomoći u stvaranju dobrog prvog dojma, kao i opuštanju atmosfere. Cura za udaju će se također opustiti i odmah će se s vama osjećati ugodno.
Napokon, način na koji komunicirate pri upoznavanju zena za brak je vrlo važan za mogućnost sljedećeg sastanka. Budite sigurni da otvoreno govorite o sebi i svom životu, ali nemojte preuzeti razgovor. Japajakanje nije nešto što zene za brak preferiraju kod muškaraca. Morate razgovor dovesti do opuštene komunikacije tijekom koje ćete oboje moći slobodno i opušteno govoriti, i odgovarati jedno drugome na pitanja.
Nemojte zaboraviti, prvih pet minuta sastanka kod upoznavanja za brak je ekstremno važno. Ako želite šansu za ozbiljniju vezu, pobrinite se da je impresionirate u tim  kritičnim prvim trenucima.
Ne možete predvidjeti budućnost kada upoznajete djevojku za brak po prvi puta. Mogli biste je doslovno otjerati u tim prvim minutama, ali isto tako može se desiti da vam se pretvori u prijateljicu. Na koji god način se stvari odvijale, dobit ćete super prijateljicu ako ćete je tretirati s poštovanjem, i ako pokažete svoje najbolje lice na prvom sastanku.

srijeda, 25. siječnja 2012.

Yene ya brak

yene
Yene ya brak


"Ako ne mogu biti sam sa sobom, tko će biti samnom? Ako nisam dobar za druge, tko sam ja onda? I, ako ne sada, kada?"

Kada se govori o izlascima i upoznavanju djevojaka za brak za razvedene muškarce, čak i sama pomisao na to može biti zastrašujuća. Pogotovo se to odnosi na upoznavanje za brak nedugo nakon razvoda, i pogotovo ako imate djecu. Započinjanje nove veze, ubrzo nakon prekida stare, može biti nešto što će vas dosta pogoditi. Ovaj članak je posvećen razvedenim muškarcima.
Najčešći stav razvedenih muškaraca je: "Nikada više neću dati 100% sebe nekoj zeni za brak" Naravno, cijela procedura razdvajanja i razvoda braka može biti poražavajuća i vrlo teška, ali morate shvatiti da nemaju sve veze isti završetak. Sada ćemo spomenuti nekoliko savjeta o tome kako biste se trebali ponašati tijekom upoznavanja za brak. Bacite pogled, pa možda nešto od toga i upotrijebite.

Odluka

da počnete izlaziti i upoznavati zene za brak nakon razvoda uvelike ovisi o mentalnom i psihičkom stanju osobe, kao i o samom razvodu i načinu na koji se desio, naravno. Muškarci koji su imali lakši sporazumni razvod, bez neke komplicirane procedure koja je uključivala optuživanja, svađanja, i ostale ružne stvari vezane uz razvod, su otvoreniji prema upoznavanju zena za brak, nego muškarci koji su prošli kroz sve to. Mnogi muškarci kažu da su dali 100% u vezi, i da im je zena za udaju otišla s drugim muškarcem i ostavila ih. Muškarci kojima se desilo tako nešto razviju nelagodu i strah prema ozbiljnjijim vezama, i teže vezama za jednu noć i otvorenim vezama s curama za udaju. Uz činjenicu da potpuno razumijem takve muškarce i suosjećam s njima, također vjerujem da, ako možemo oprostiti sebi samima greške koje smo činili u životu, zašto ne bismo mogli oprostiti i ostaviti prošlost iza sebe, kako bismo počeli ispočetka. Ne možete se prestati diviti ružama samo zato jer ste se naboli na jedan trn. Vjerujte mi, gorko iskustvo sa curom za udaju bi vas trebalo natjerati da uočite svoje greške, poradite na rješavanju istih, i težite boljem sutra. Jednom kada to shvatite, možete početi slijediti neke od savjeta za izlaženje za razvedene muškarce.

Kada da počnem?

Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje se postavlja u glavama razvedenih muškaraca, ali i zena za brak. Kada biste trebali krenuti u upoznavanje za brak? Pa, moj savjet bi bio da si date malo vremena. Na žalost, postoje muškarci koji uletavaju u upoznavanje zena za brak već tijekom razvoda, samo kako bi odvratili misli od komplikacija koje takvo razdoblje donosi. Ako planirate tako nešto, stanite malo, zato što ćete vjerojatno završiti pišući još jedno komplicirano poglavlje u svom životu. Nikada, ali nikada, nemojte ulaziti u vezu samo veze radi. Dajte si barem 6 mjeseci, do godine dana.

Usmjerite se na sebe.

Nema potrebe objašnjavati koliko emocijalno i psihički može razvod biti težak, i u kako vas lošem stanju može ostaviti. Tako da, prije nego uđete u igru upoznavanja zena za brak, neophodno je da sami sebi date barem 6 mjeseci, do godine dana. Uzimanje pauze od izlazaka sa zenama za udaju će vam pomoći ne samo da pročistite glavu, nego će vam također dati malo vremena da se malo usmjerite na sebe! Krenite u teretanu, dovedite se u bolju formu, promijenite frizuru, obnovite garderobu, učlanite se u neke organizacije... ukratko, posvetite vrijeme sebi i radite stvari koje volite. Živite malo za sebe, i samo za sebe!

Nemojte se fokusirati na ono što se desilo.

Rani stadij novog i svježeg početka može biti vrlo težak, pošto su sjećanja na prošlost još uvijek svježa, i progone vas. Morate ostaviti prošlost uza sebe.To je glavni razlog zašto vam kažem da promijenite nešto na sebi. Ne želite da vas sve stvari oko vas podsjećaju na vašu bivšu yenu ya udaju. Nemojte se fokusirati na to što se desilo. Umjesto toga, probajte se fokusirati na ono što bi se moglo desiti u budućnosti. Imali ste dovoljno problema i nevolja, i sada se morate usmjeriti na sreću koju zaslužujete.

Više se družite.

Mnogio muškarci teže tome da odu u kafić, piju, psuju i okrivljuju sami sebe sami u kući, kako bi pokušali preboljeti bivšu curu ya udaju. Ako mislite da će to pomoći i popraviti stvari, samo dajte... ali znam sigurno da time nećete postići ništa, osim što ćete si možda ubiti samopoštovanje. A mogli biste se i ozlijediti. Da bi odvukli misli, više se družite s ljudima. Učlanite se u organizacije koje su već uključene u aktivnosti koje volite. To će vam dati šansu da srećete razne ljude, a može uključivati i potencijalno upoznavanje zene za brak. U takvo vrijeme, upoznavanje novih ljudi koji su vas spremni prihvatiti točno takve kakvima jeste, može jako puno pomoći.

O čemu pričati, a o čemu ne?

Ako vam je povećana društvena aktivnost omogućila da upoznate zenu za brak, pazite da ne uprskate i uništite svoje šanse pretjeranim brbljanjem o svojoj prošlosti. Naravno, trebali biste spomenuti kako ste razvedeni, ali ostanite na tome. Ako je cura za udaju također razvedena, nemojte ulaziti preduboko u pitanja zašto i kada. Umjesto toga, izvucite svoj smisao za humor i budete ugodno društvo sve vrijeme. To je uglavnom ono što zene za udaju privlači muškarcima. Upamtite, svi na ovom svijetu prolaze kroz teška razdoblja, i željeli biste biti s nekime tko se može nasmiješiti i razvedriti trenutak, zar ne?

Nemojte ponavljati pogreške iz prošlosti.

Većina se razvedenih muškaraca, a i zena, opet spetlja s ljudima koji imaju iste ili slične osobine kao i njihov bivši partner. I onda završe žaleći se kako veze njima nikada ne uspjevaju! Napravite si listu prioritetnih osobina koje tražite kod potencijalne zene za brak, i birajte osobu bazirajući se prema toj listi. Nemojte ponavljati pogreške kako biste se sačuvali od kasnijih problema.

Eto,

ovdje smo vam dali nekoliko važnih savjeta o upoznavanju zena za nakon razvoda, za muškarce. U stvari, iako je ovo bilo orjentirano na razvedene muškarce, može koristiti i ženama. Najvažnija stvar u svim ovim savjetima je da si morate dati malo vremena i biti dovoljno mirni kako bi odlučili da je slijedeća osoba koju uvedete u svoj život ona prava. Slijedite ove korake i uključite se u igru zavoženja zena za udaju, i izzlaženja na spojeve, kada ste vi spremni. Želimo vam sve najbolje.

utorak, 24. siječnja 2012.

Cure ya udaju

Cura ya udaju


Postoje mnoge stvari na koje morate obratiti pozornost na prvom spoju tijekom upoynavanja ya brak. To su stvari na koje morate posebno obratit pažnju kod izlaska sa zenom za brak, i koje mogu napraviti razliku između toga hoće li biti drugog spoja i situacije gdje vas više neće htjeti vidjeti niti čuti za vas. A to ne želite da se desi kod sastanka s cure ya udaju. Ako razumijete što čini savršen spoj, onda ste spremni na izlazak na prvi spoj s nekom yenom ya udaju. Do limitira neželjene događaje koji mogu nastati, i koji mogu naštetiti, ili potpuno uništiti upoznavanje zena za brak.

Uranite.

Vrlo važna stvar, i nešto na što morate ekstremno paziti, kod prvog, a i kod slijedećih, spoja je to da se potrudite uraniti. Najbrži način da stvorite loš dojam o sebi je da zakasnite. Ako kasnite, vaša cura za udaju će vjerovati da je ne cijenite i da je nećete tretirati s poštovanjem, kao i da je nećete poštovati dovoljno da je pretpostavite nekim svojim planovima i obavezama. Još jedan moguć loš ishod je da vaša zena za udaju može odistati od čekanja i samo otići prije nego se uopće pojavite. Kaće se da je prvi dojam najvažniji, i taj dojam mora biti savršen. Kašnjenje i nemarnost će vas učinite da izgledate kao netko na koga se ne može računati, dok s druge strane, dolazak na vrijeme daje dojam nekoga organiziranoga i sređenoga, i može ostaviti nevjerojatno dobar dojam, koji će trajati.

Učinite sve da se vaša djevojka

za brak osjeća ugodno i opušteno. Potrudite se da stvorite opuštenu i ugodnu amtosferu. Svi će biti nervozni na prvom spoju s nekime, posebno ako je to svojevrsni spoj za upoznavanje za brak. Kada se trudite da opustite djevojku za udaju s kojom ste na spoju, vidjet ćete da joj dajete dodatnu sigurnost, ali i da opuštate i sebe, i da spoj ide sasvim lijepim tokom. Smijanje njezinim šalama je obavezna stvar na koju morate paziti To će je opustiti, i dati joj osjećaj da vam je zanimljiva, i da je slušate što će joj dati dodatnu sigurnost. Iako, nemojte se smijati baš na svaku šalu, ili svemu što kaže. Ako ćete raditi to, mogla bi steći dojam da ste glupavi, ili da se smijete na silu, a zapravo vam šale nisu smiješne. To može biti čudno na prvom spoju. Nemojte da ispadne da se trudite. Neka sve teče prirodno.

Potrudite se da razgovor teče.

Budite pričljivi i trudite se da je razgovor živahan i pitak. Nemojte se pojaviti na upoznavanju za brak, i onda biti sramežljiv, šutjeti i nemati nikakvih tema za razgovor.  Dosadna večer bez zanimljivog razgovora sigurno neće bti pozivnica za drugi spoj.  Potrudite se da se pripremite na vrijeme i smislite nekoliko mogućih tema o kojima biste mogli razgovarati sa svojom curom ya udaju na prvom spoju. 

Obraćajte pažnju.

Pokažite pravi, a ne glumljeni, interes na ono što vam djevojka za brak priča. Pokažite interes kada vam nešto priča. Potrudite se da vide da brinete o onome o čemu priča. Vježbajte svoju komunikaciju i izraz pažnje prije upoznavanja za brak. To će vam pomoći da se bolje pripremite za moguće neobične situacije.

Nemojte cijelu večer pričati o sebi.

Stvarno, nemojte to raditi, ni pod koju cijenu. Čak iako ste jako zanimljiv i imate bogat život. To je dosadno, i vrlo nepristojno. Mogli biste ispasti previše narcisoidni i samoljubljivi. Pitajte curu za udaju nešto, i pokažite zanimanje za nju. Dajte joj priliku da govori. Ne vrti se sve oko vas. Ako cijelo vrijeme vodite konverzaciju i ne dopustite zeni za brak da se uključi ili avs prekine, to je vjerojatno vaš zadnji spoj.

Nemojte govoriti o prošlim vezama.

Stvarno se potrudite da ne spominjete prošle veze i bivše cure. Nitko ne želi slušati o vašoj bivšoj, niti o njenim dobrim, ili lošim, osobinama. To je savršeni način da ohladite zenu za udaju s kojom ste na spoju, i savršen način da ne dođete do rugog spoja. Ovo je nova osoba i nova šansa, i nema veze s vašim bivšim vezama. Pokažite emptaiju prema curi za brak s kojom jeste, i usmjerite se samo na nju.

Nije važno da li ste se upoznali preko Interneta, normalno upoznavanje za brak, ili čak samo tražite prijatelje. Ove strategije vam mogu pomoći da budete vrlo uspješni s upoznavanjem zena za brak. Budite svjesni toga da je svaka cura za udaju nova i različita osoba, ali će se ove smjernice odnositi na spoj kad tad. Upoznajte zene za brak, uživajte, zabavljajte se i nemojte zabrljati. I tko zna, možda uskoro upoznate zenu za brak s kojom ćete ostvariti pravu i čvrstu vezu, koja će rezultirati brakom.

ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

Yene ya udaju

yene ya udaju

 

 

Kako igrati igru zavođenja?


Moja najdraža igra je Monopoly, vjerojatno zato što mi ide jako dobro. Svi volimo igrati igre. Kao djeca, igrali smo se lovice ili skrivača. Postali smo teenageri i otkrili svijet elektroničkih igara, a kako smo postajali stariji, otkrivali smo drukčije društvene igre, kao što je kartanje, ili bilijar ili pikado u lokalnom kafiću.
Ali, najvažnija igra u našem životu ne zahtijeva nikakvu ploču niti rekvizite. U stvari, ta igra nema definirana pravila, ali je svi igramo. To je IGRA, o kojoj ste sigurno čuli ljude da pričaju - ona koju izgleda morate igrati kako bi se našli yene ya udaju.
Kako god pristupili tome, morat ćete je igrati u nekom trenutku u svom životu. Zašto? Tko zna. Negdje tijekom razvoja, mi ljudi smo naučili da zakompliciramo proces upoznavanja za brak toliko nas sve više ima problema upoznati savršene cure za udaju. U prirodi, životinje se upoznaju, malo hodaju jedno oko drugoga, pare se i odgajaju mladunčad. Ljudi se ponašaju povučeno, koriste razne ulete, skrivaju stvari, lažu, zabušavaju, i u svakom trenutku pokušavaju uspostaviti potpunu kontrolu nad svime što se dešava u vezi. Priznali mi to ili ne, shvatili mi to ili ne, jedino što stvarno želimo jest kontrola.
Kada imate kontrolu, vi odlučujete o svakom potezu. Svatko želi biti taj koji odlučuje o svakom koraku. Kao da će nas to zaštititi od slomljenog srca i boli koji mogu biti rezultat ružnog prekida. Mislite da ćete, ako imate kontrolu, biti sigurniji. A pošto svi imamo prošlost, i nekakvu "prtljagu" koju nosimo iz svoje prošlosti, i nitko nije isključen iz iz te konstantne igre, svi smo igrači u igri upoznavanja zena za brak.

Prvo pravilo

je dostupnost. Ako mogu lagano doći do vas, ako pristajete na sve, i ako ste uvijek na raspolaganju svojoj yeni ya udaju odmah od početka veze, već ste u lošijoj poziciji. Zadržite svoj život, budite zaposleni, ne pristajte na svaki termin za spoj, i ne odgovarajte na svaki telefonski poziv. Ne odgovarajte na propuštene pozive isti tren, ili čak isti dan. Imajte prioritete, pokažite da vam je život ispunjen i da polako stvarate mjesta za zenu za brak, ali da se to može u svakome trenutku promijeniti.
Nemojte biti stalno na raspolaganju, jer to može biti jedan od glavnih razloga za zahlađenje druge strane. Zvanje svaki dan ide ruku pod ruku s time, i jedina stvar koju moemo reći vezano uz to je: Nemojte to raditi. To može biti naporno zenama za udaju. Ako vam poziv nije uzvraćen, počekajte par dana prije novog poziva. Jedan neuzvraćen poziv nije tako strašna stvar, ali ako se to popne na nekoliko poziva, gotovi ste. Nemojte više zvati.
Sljedeće - prošlost. Nemojte je izvlačiti, ne postavljajte pitanja o njoj i nemojte govoriti o prošlosti barem mjesec dana u novoj vezi. Nema potrebe za kopanjem po bolnim uspomenama o ljubavnoj prošlosti, posebno ako upoznajete novu zenu za brak. Vjerujte mi, nema razloga da se sve zna, a i nije niti važno. Ostavite prošlost sve dok stvari ne postanu dovoljno ozbiljne da takva stvar postane važna. I zadržite granice. Većina stvari nije bitna.

Nikada ne postavljajte pitanja

na koja niti sami ne biste htjeli odgovoriti. Isto tako, nemojte postavljati pitanja na koja ne želite čuti odgovor. Ako je najgori odgovor koji si možete zamisliti nešto toliko grozno da bi moglo značiti kraj veze, učinite si uslugu, i nemojte postaviti to pitanje. Nemojte pitati nekoga da li vas voli, a pogotovo ne u prvih nekoliko mjeseci.
Ljubomoru koristite samo kao zadnje utočište. Ljubomora je loša reakcija, iako je mnogo ljudi koristi kao oružje vrlo često. Samo u najekstremnijim situacijama smijete biti ljubomorni, i obično je najbolje, i jedino, vrijeme kada smijete biti ljubomorni, kada započinjete novu vezu. Jedino vrijeme kada bi mogli imati koristi od ljubomore, ali znajte da postoji veliki rizik da vam se obije o glavu, je kada želite yeni za udaju pokazati što propušta ako ne želi imati ništa sa vama. Flertutje sa drugim djevojkama za brak, pojavite se sa svojom prijateljicom i ponašajte se prijateljski prema njoj. Naravno, bez pretjerivanja. Ili onako, usput, napomenite da izlazite i sa drugm ljudima.
Izgledajte dobro i budite veseli kad upoznajete zenu za brak. Pobrinite se da vas vidi sa prijateljima, i da vidi koliko dobro izgledate. Nemojte biti samo s njom i nemojte joj posvećivati svu pažnju. Zapamtite, nema veze koliko vam se sviđa, i koliko želite da se i vi njoj sviđate, cure za udaju ne žele nekoga tko je stalno oko njih i tko ih stalno gleda. Imajte puno drugih interesa i nemojste mijenjati svoj život ili planove samo da biste joj udovoljili.
I zadnje, u početku, budite pomalo hladni. Najbrži način da otjerate zenu za brak je da joj odmah pokažete koliko vam se sviđa, barem u početku. Ako vi lovite, one bježe. Ako vi bježite, one vas love; barem u većini slučajeva. Naravno, morate pokazati interes, ali nemojte da se odmah vidi koliko je želite.
U trenutku kada joj pokažete da ima kontrolu nad vama, veza je gotova. Ili još gore, pretvorit će se u nešto ružno po vas.

nedjelja, 22. siječnja 2012.

cure za udaju

U današnjem društvu većina zena za brak i cura za udaju žele ući u vezu i na kraju se udati za čovjeka svojih snova, a većina njih žele isti tip muškarca s kojim žele provesti ostatak života. Samim time, možemo definirati nekoliko kvaliteta kod muškaraca koje većina zena za brak cijeni.

Cure za udaju
Zene za brak vole bogate i pažljive muškarce

  1. Brižan muškarac.
  2. Djevojka koja se želi udati si želi muškarca koji brine. To znači da muškarac mora brinuti o svemu vezanom uz cure za udaju kako bi pomogao kada je potrebno. Zbog toga, muškarac mora pokazati određenu razinu brige prema zeni za brak.

  3. Muškarac pun ljubavi.
  4. Djevojke za brak želi muškarca koji je pun ljubavi. Muškarac mora pokazivati znakove ljubavi i privlačnosti prema curi za udaju. Umjesto macho stava i bezobrazluka, pokušajte biti nježnji i pokazivati ljubav.

  5. Podložan muškarac.
  6. Zena za brak će prije poći za muškarca koji je podložan, a ne previše ponosan. Žele se udati za, i ostati s muškarcem koji se više ravna po njenoj volji. U međuvremenu, muškarac mora biti podložan u nekim situacijama, ali ne svaki puta.

  7. Skroman muškarac.
  8. Kod upoznavanja za brak, cure za udaju žele skromnog, a ne ponosnog, muškarca. Kada je muškarac skroman po svojoj prirodi, zene za brak će se željeti udati za njega. Muškarci, molim vas, budite skromni.

  9. Muškarac koji pokazuje poštovanje.
  10. Kada je muškarac pun poštovanja prema svojoj ženi, i prema višim vlastima, cure za brak će željeti ostvariti vezu s njim, i stupiti u brak.

  11. Muškarac sa dobrim poslom.
  12. Ako muškarac ima dobar posao, ili dobro razvijeni privatan business, puno je poželjniji za djevojke, i lakše će upoznavanje zene za brak. Žene vole muškarce koji im mogu pružiti financijsku pomoć kada zatreba.

  13. Pošten muškarac.
  14. Ako je muškarac pošten, i ako se može uhvatiti za njegovu riječ, djevojke za brak će se željeti udati za njega, zato što očekuju da oni neće ugroziti njezin integritet. One vole muškarca koji uvijek govori istinu, što znači da muškarci moraju biti iskreni u svojim djelovanjima, kako bi privukli zene za udaju.

  15. Atraktivan muškarac.
  16. Cure za brak žele biti sa zgodnim i atraktivnim muškarcem. To im podiže samopouzdanje, i automatski joj podiže ugled u okolini.

  17. Muškarac koji voli zabavu.
  18. Zene za udaju vole muškarce koji su zabavni. Vole se družiti sa muškarcima koji će ih uvijek usrećivati i nasmijavati, i koji će ih voditi na izlete na svakakva zabavna mjesta. Neki muškarci pjevaju, i zbijaju šale sa djevojkama, što im pomaže da učvrste vezu. Zbog toga je dobro da muškarac pokaže zabavnu stranu svojoj zeni za brak.

  19. Muškarac koji se boji Boga.
  20. Većina zena kod upoznavanja za brak žele muškarca koji se boji Boga. Ako je tome slučaj, znaju da im neće učiniti ništa loše i da ih neće ozlijediti, nego će svoju curu za udaju, tijekom upoznavanje zena za brak, uvijek štititi i brinuti se za nju.

  21. Muškarac sa dobrim financijskim stanjem.
  22. Djevojke za brak će se željeti udati za muškarca koji ima dobar financijski status, koji može ispuniti njezine financijske potrebe.

  23. Odlučan muškarac.
  24. Zene se žele udati za muškarca koji je odlučan. Snaža, odlučan, muškarac je vrlo poželjan kod cura za udaju.

  25. Obrazovan muškarac.
  26. Ako je muškarac obrazovan, bit će obožavan od strane djevojaka. Muškarac mora biti barem malo obrazovan.

  27. Druželjubiv muškarac.
  28. Djevojke za brak vole muškarce koji su druželjubivi, a ne povučeni u sebe. To im osigurava da će ih uvijek izvoditi u društvo.

  29. Odgovoran muškarac.
  30. Ako je muškarac odgovoran, tijekom upoznavanja zene za brak, one će se željeti udati za njega. Muškarac uvijek mora biti odgovoran u svim područjima života.

  31. Tolerantan muškarac.
  32. Djevojke za brak vole muškarce koji su tolerantni, i žele se udati za muškarca koji će ih tolerirati i voljeti zbog onoga što jesu, a ne zbog onoga što imaju. U međuvremenu, muškarac mora pokazati toleranciju prema njegovoj curi za udaju, kako bi im život i brak bio lijep i ispunjen.

četvrtak, 19. siječnja 2012.

Zene za brak na daljinu

Veze na daljinu su pravi test predanosti i osobnih limita djevojke za brak. Takve veze zahtijevaju ogroman trud i zalaganje, i ljudi u takvim vezama često dosegnu emocionalna stanja koja nikada ranije nisu iskusili. U situacijama kada je partner udaljen kilometrima, vrlo lako se desi da stvari krenu pogrešnim smjerom i odvedu vašu daljinsku vezu prema ranom kraju. Nekim je ljudima vrlo teško premostiti toliku udaljenost komunikacijom, dok drugi jednostavno ne mogu prestati zamišljati što to njihov partner radi kad njih nema. Rezultat toga je često nekontrolirana ljubomora i zavist. Ključ uspjeha je balans svega, i pridržavanje nekoliko osnovnih stvari, koje će vašu vezu održati zdravom i snažnom.

Puno komunicirajte i često se posjećujte

Upoznavanje za brak
Koristite zajedničke trenutke
Nikada nije previše naglašeno koliko je komunikacija važna u svakoj vezi, a pogotovo u vezi na daljinu. Kako vas velika udaljenost uspješno razdvaja od vaše ljubavi, vrlo važna obrana je zadržavanje svih oblika komunikacije koji su mogući. Nije važno na koji način komunicirate, samo ako to radite. Svaki par koji održava vezu na daljinu mora naći način komunikacije koji odgovara objema stranama, i čini ih sretnima. Možete svakodnevno razgovarati preko telefona, slati mailove, ili SMS poruke, ili chatati preko interneta i što vam god drugo pada na pamet, kako bi bili sigurni da dijelite osjećaje i očekivanja, i da ste iskreni i otvoreni jedno prema drugome. Pokušajte naći vremena kako bi se posjećivali što je češće moguće, ili toliko često koliko si možete priuštiti. Veza ne može opstati ako imate samo telefonske pozive. Morate se vidjeti uživo što je češće moguće, i koristiti svaku šansu za to. Ključ uspjeha je postavljanje određenih "pravila" o frekvenciji komuniciranja, i držati se toga. Dosljednost u tome je ključ uspjeha vaše veze.

Izbjegavajte ljubomoru i zadržite povjerenje

Jedan od najlakših načina da se uništi savršeno zdrava i čvrsta veza je taj da je zatrujete ljubomorom i dramatiziranjem. Kada počinjete vezu na daljinu, morate biti svjesni mogućih poteškoća koje su pred vama. Vrlo pozitivna stvar u startu je ako ulazite u vezu sa djevojkom za brak sa stavom da su svi nevini i vrijedni vašeg povjerenja dok ne dokažu suprotno. Nemojte padati u zamku paničnog ispitivanja i napadanja partnera svaki puta kada je izašao na piće sa prijateljima koje vi ne poznajete, ili ako vam nije odmah odgovorio na poziv ili poruku. Sama činejnica da ste u vezi, onoj na daljinu kao i svakoj drugoj, ne stavlja ničiji život na pauzu. Prirodno je da vaš partner nastavi svoj društveni život tamo gdje živi, i isto to je preopručljivo i vama. Naravno, dobro je držati oči otvorene i ne biti potpuno naivan, ali isto tako ne valja biti previše sumnjičav. To je nezdravo, za vas same, kao i za vašu vezu. Oboje morate održavati vaše društvene aktivnosti, i biti sretni sami sa sobom.

Budite pozitivni

Zadržavanje pozitivnog stava i izbjegavanje fokusiranja na negativne strane je vrlo važno u izgradnji takve veze, kao i zadovoljstva vašeg partnera. Biti udaljen od vašeg partnera nije uvijek loša stvar. Iskoristite priliku da svoje vrijeme posvetite sebi, i izgradite interes prema nekim hobijima, kao i tome da posvetite vrijeme svojoj karijeri. Još jedna pozitivna stvar je u tome da vas takve veze tjeraju da budete kreativniji, bolje komunicirate, pošto imate puno manje vremena oči u oči, kao i to da testiraju vaše osjećaje. Sve dok to vidite kao privremeno stanje, zadržat ćete pozitivan stav. Samim time ćete prenijeti osjećaj sreće i sigurnosti i na svog partnera.

Najvažnija stvar kod hodanja na daljinu je balansirana povezanost među partnerima; veza izgrađena na snažnim temeljima povjerenja, razumijevanja i predanosti tome da uspije. Partneri moraju biti razumni u vezi svojih očekivanja, im moraju biti voljni surađivati, kako bi veza vodila prema sretnome vrhuncu. Ako je svemu ovome posvećeno dovoljno pažnje, ne morate brinuti oko ničega.

srijeda, 18. siječnja 2012.

Stari dobar spot

Željeli bi uzpoznati ovakve zene

Blagodati braka

Mnoga istraživanja su pokazala kako je rizik od smrti u ranijoj dobi veći kod samih muškaraca, nego kod onih koji su u braku. Ako ste oženjeni, imate puno veću šansu da živite duže i zdravije.

Nedavne studije su pokazale da je kod oženjenih muškaraca rizik od smrti 9% manji. Kod žena se taj podatak kreće oko 3%.

Zašto je tomu tako?

Moguće je da je u pitanju društvena podrška zene za brak, ili samo činjenica da imamo nekoga tko pazi na nas. Moguće je i da samci žive puno intenzivnijim životom, i prije se "potroše".

Oženjeni muškarci više vježbaju, češće doručkuju i redovitije odlaze na liječničke preglede, a i manji je postotak pušača. Samci imaju veću šansu da pate od mentalnih i emocionalnih problema, kao što su depresija i usamljenost.

Upoznavanje zene za brak
Mogući uvod u sretan život

Pozitivni efekti braka

ovise o tome imate li dobar brak. U nezdravoj i nesretnoj vezi, krvni pritisak raste kada se nalazite u blizini bračne družice. Kada se udaljite jedno od drugoga, pritisak pada i stanje se normalizira. U zdravom i dobrom braku, stanje je obrnuto.

Stres u braku udvostručuje rizik od dijabetesa i srčanog udara. Dobar brak pojačava vaš imunitet i smanjuje rizik od mnogih oboljenja tako što vam smanjuje stres. Dobitak je bolje psihičko zdravlje, bolja otpornost na infekcije, i smanjen rizik od raka, srčanih oboljenja i smrti od svih najčešćih uzroka. Sve to rezultira dužim i sretnijim životom.

Ako ste u dobrom braku, imaćete manje šanse za depresijom, manje problema s napdaima panike, slabije izražene strahove i manje ozljeda uzrokovanih nesrećama.

Znači, ako je sretan brak dobar za vas, što možemo napraviti da se pobrinemo da bude dobar, i da takvim i ostane?

Nekoliko savjeta:

  1. Komunicirajte. Pričajte s partnerom svaki dan, i pobrinite se da za to odvojite vrijeme kada vas nitko i ništaneće smetati.
  2. Ponekad dajte svojoj supruzi neki kompliment, kako bi joj pokazali da je i dalje cijenite.
  3. Svaki dan se podsjetite zašto ste toliko sretni da je imate kraj sebe.
  4. Stvarajte dugoročne zajedničke planove. Napravite to zajednočko planiranje nečime oko čega ste oboje jako uzbuđeni. Na primjer, planirajte kupovinu svog vlastitog stana za 5 godina. Ili, planirajte kupovinu vikendice na moru, gdje ćete providiti što više vremena zajedno, uživajući u moru i suncu.
  5. Pod svaku cijenu izbjegnite odbijanje partnera od sebe. Obratite pažnju na znakove kada vam se partnerica pokušava približiti, i pazite da na to odgovorite pozitivno.
  6. Razvijte zajedničke navike, riječi i stvari koje radite zajedno. Kao na primjer neki nježni i lijepi nadimci kojima zovete jedno drugo.
  7. Budite otvoeni i iskreni prema svojoj supruzi.
Biti oženjen je bolje za vas iz nekoliko razloga:
  • Sigurnije je
  • Može vam spasiti život
  • Može spasiti život vašoj djeci
  • Zaradit ćete više novca
  • Biti ćete bogatiji
  • Manja je šansa za promiskuitetnim ponašanjem
  • Biti ćete mentalno zdraviji i jači
  • Biti ćete sretniji
  • Djeca će vas više voljeti
  • Imat ćete bolji i kvalitetniji seksualni život.
Iako je dobar, zdrav i sretan brak najbolji za vas, dobra i sretna veza bez braka ima slične utjecaje. Uz sve to, mnoge studije su pokazale da je utjecaj na zdravlje čak i bolji kod braka nego kod zajedničkog života koji nije okrunjen brakom.

Želite li biti sretni i zdravi? Što trebate učiniti za to?
Jednostavno je. Nađite dobru djevojku za brak s kojom ćete biti sretni. Može li biti jednostavnije?

Kako je pronaći? E, to je posebna tema.

Internet kao medij za upoznavanje za brak

Od početka vremena, muškarci traže partnere. To može varirati od platonske prijateljske veze do potrage za djevojkom za brak, sa podjelom odgovornosti, kao što je, na primjer, briga o djeci. Svakoj osobi iskrsne isto pitanje: "Gdje i kako da nađem tog nekog posebnog?"

Pronalazak

te posebne osobe nije tako jednostavno kao što se ponekada čini. Iako unikatnost i posebnosti svakoga od nas unosi boju i zanimljivost u naše živote i odnose, to donosi i određene rizike. Rizici u većini slučajeva ovise o našim očekivanjima od veze, svjesnosti o mogućim rizicima, kao i našim "društvenim vještinama".

Te rizike pokušavamo svesti na minimum orjentirajući se na osobe iz naše vlastite zemlje, ili čak osobe iste vjerske pripadnosti. Krećemo se na mjestima gdje je vjerojatno da ćemo naći osobe sa istim seksualnim željama. Isto tako pokušavamo naći nekoga iz kruga naših prijatelja.

S druge strane, neki od nas žele probati nešto drugačije. Neki od nas vole rizike, i imaju želju za osvajanjem svijeta i svega što taj svijet nudi. Takvi ljude se usude probati nešto novo i uzbudljivo, pa možda čak i zabranjeno. Želimo preuzeti rizik, ali istovremeno i limitirati moguće posljedice.

Iako se želja i potreba za društvom i partnerstvom nisu promijenili, jedna stvar se uvelike promijenila. A to je vrijeme koje imamo na raspolaganju. Kako se gradovi moderniziraju i postaju učinkovitiji, sve više kompanija se organizira na način koji limitira fizički kontakt sa drugim ljudima. Sve više nas je vezano uz uredski posao, i jedina veza prema vanjskom svijetu je Internet. Vrijeme koje nam je preostalo za uspostavljanje i razvoj odnosa i veza je limitirano.

Sve je manje

vremena za udvaranje, kao što su to činili naši djedovi i bake, pa čak i naši roditelji, u prijašnjim vremenima. Rođaci i prijatelji koji su prije omogućivali pronalaženje partnera i upoznavanje za brak su virtualno ugašeni, dok živimo naše samačke živote u stanovima. Stvarni odnosi sa živim ljudima limitirani su na nekoliko kolega u uredu, i stotine bezimenih lica koja prolaze pored nas na ulici svaki dan, dok idemo na posao, ili se vraćamo kući.

Želja za društvom je primarna ljudska potreba. Trudimo se da nađemo naš "par", ali imamo sve manje vremena za to. Želimo zadržati dodir s našim korjenima i ostvarimo kontakt kroz odnose, ali opet imamo sve manje vremena. Želimo naći našu srodnu dušu, nekoga tko dijeli naša unutarnja uvjerenja i želje, ali smo limitirani vremenom i prostorom za to, dok živimo naše živote koji su ograničeni radnim vremenom, koje provodimo zatvoreni u uredu. Također, u nedostaku ljudskog kontakta, sve više ljudi ima problema sa sramežljivošću.

Ali, na sreću, postoji lijek za to. Koliko god se Internet činio zastrašujućim, i koliko god izgledalo da nas odjeljuje od ljudi, otvara sasvim nove mogućnosti. Uz nove mogućnosti komunikacije, otvara nam nove načine da se povežemo sa ljudima koji traže poznastva.

Internet

kao medij, predstavlja relativno novi koncept online upoznavanja. Ovaj fenomen nam omogućava da upoznajemo nove ljude, i procjenimo ih u okruženju koje je gotovo oslobođeno od rizika. U stanju smo podizati razinu odnosa sa nekime s lakoćom, ali imamo i otvorenu mogućnost da u svakom trenutku prekinemo komunikaciju, bez rizika i problema, ako nismo zadovoljni smjerom u kojem se odnos kreće. Sve to možemo uz obično računalo.

Sve što trebamo su određene vještine i dobra organizacija, i spremni smo da uzmemo najbolje od onoga što nam online upoznavanje može pružiti. Kada bi samo mogli naći link svih linkova koji bi nas odmah direktno povezao sa našom srodnom dušom, to bi bilo savršeno. Ali, i bez tog utopijskog linka, možemo na naše računalo gledati kao alat koji nas povezuje sa izvorom zadovoljstva i uzbuđenja. Taj magični link može biti tamo, i samo nam je preostalo da ga pronađemo. A do tog trenutka, možemo se zabavljati.

utorak, 17. siječnja 2012.

TV show

Upoznavanje za brak
Jeste li geek?

Ta velika riječ na B.

To je vrlo teška riječ. U stvari, to je ogromna riječ, i označava ogromnu stvar. Mnogi ljudi se naježe na sam spomen riječi brak. Ali, kada napunite 30, i još se niste vezali u bračnu zajednicu, ta riječ postaje sve privlačnijom. Brak postaje vrlo poželjan i privlačan. Brak postaje potreba. I ova potreba izaziva prekrasne osjećaje ako vam se desi da imate dobru ženu kraj sebe.
Kako pronaći djevojku vrijednu braka? Kako ćete znati da je ona prava djevojka za brak i da je savršena za vezati se uz nju? Što trebate napraviti da je dobijete? Ovo su neke stvari na koje vi koji želite postati muževi morate obratiti pažnju:

Izlazite.

Nećete je pronaći ako ne izlazite i ne pokazujete se. Morate se prepustiti. Držite se scene izlazaka, i krećite se među ljudima. Cure neće same po sebi doći vama. Trebate ih namamiti. To nije nešto što ćete moći napraviti ako budete zatvoreni u uredu ili stanu po cijele dane, čak i vikendom. Morate udahnuti malo svježeg zraka. Napasajte oči sa mnogo mogućih zena za udaju.
Sada, vjerojatno se pitate "Kako da izlazim ako nemam djevojku sa kojom bih izlazio?". Tome služe diskoteke, barovi i klubovi. Izbjegavajte generaliziranja vezana uz upoznavanje zena za brak u klubovima i diskotekama. Nije istina da svaka djevojka koja ljulja bokovima u klubu to radi kako bi privukla nekoga za jednu noć, ili da se želi seksualno eksponirati. Mogli bi se iznenaditi. Isto tako, isprobajte značenje izraza "pogledati uokolo". Mogli bi se iznenaditi kada vidite koliko prekrasnih djevojaka za brak ima oko vas. Ako ste vjernik, zašto ne bi otišli nedjeljom u crkvu? Dobra stvar u pronalaženju one prave u crkvi je to što u startu imate nešto zajedničko. I u stvari, predanost vjeri je vrlo velika stvar, i ako vam je to zajedničko, već imate prilično snažne temelje. Žene se nažaze posvuda. Vjerujte, nikada ih neće ponestati.

Razgovarajte. Dijelite iskustva. Raspravljajte.

Svaki muškarac ima posebne potrebe, zahtjeve i prioritete. Djevojka koja je savršena za vašeg najboljeg prijatelja vjerojatno nije dobra za vas. Nećete saznati da li je neka djevojka, koja vam se svidjela, dobra cura za udaju za vas, ako ne razgovarate s njom. Podijelite svoje ciljeve i stvari koje vam se sviđaju sa njom, da odmah vidite koliko toga imate zajedničko. Raspravljajte o različitostima i otkrijte da li oko njih možete postići nekakav kompromis i naći se u sredini. Što više razgovarate, to je veća šansa da saznate više o njoj. Sve započinje razgovorom.
Zapamtite da je kompatibilnost vrlo važna. Ako imate puno toga zajedničkoga, brak može biti prekrasno iskustvo za oboje. U drugu ruku, ako ste različiti, ali spremni na kompromise i spremni da se nađete u sredini, brak je moguć, ali uz puno više rada. Ali, ako ste na različitim stranama i nespremni na kompromise i popuštanja, to vas može odvesti u katastrofalan brak. Osobne razlike su jedan od najčešćih razloga za razvod.

Ljubav je najvažnija.

Tako je. Baš kao i u pjesmama. Postoji samo jedna stvar koja može pobijediti sve nekompatibilnosti ili osobne različitosti, i otopiti ih - ogromna količina čiste ljubavi. Ako zaista volite ti zenu za udaju, i znate da je to ona prava, ne možete živjeti bez nje, i ako ona osjeća isto tako, kompatibilnost i druge različitosti vam ne bi smetale. To sve možete baciti u smeće. NAstavite sa važom prošnjom, i izrecite magično pitanje. Sve što morate napraviti je zadržati ljubav isto vrućom i živom.

ponedjeljak, 16. siječnja 2012.

upoynavanje za brak

Tijekom razgovora sa prijateljima, često sam naišao na jednu vrlo zanimljivu temu. Radi se o "zoni prijateljstva" i načinima izbjegavanja iste prilikom upoynavanje za brak.
Ne mislim da postoji ikakva literatura u vezi te teme, ili barem nisam našao ništa. Tako da ću uglavnom govoriti iz svoga vlasitog iskustva.

Postoji nekoliko razloga

koji vas mogu dovesti u zonu prijateljstva, i zbog kojih možete čuti one "čarobne" riječi: "Ti si meni super prijatelj."
Prvi razlog može biti pokazivanje naklonosti djevojci koja nije zainteresirana za vas. U puno slučajeva vas ne žele povrijediti, pa odabiru manje zlo.
Drugi razlog može biti da upoznate djevojku i počnete izlaziti s njom, nadajući se da će to prerasti u nešto više. Ali, negdje u postupku, povlačite krive poteze i počnete se ponašati kao prijatelj.
Treći razlog je da djevojci nikada ne pokažete da vam se sviđa kao žena, a ne kao prijateljica.
Čevrti razlog može biti da naletite na curu koja je upravo prekinula s nekime. Često se desi da prvi kojega upozna nakon prekida uleti u zonu prijateljstva.
Hajdemo detaljno raspraviti svaki od ovih razloga.

Prvi razlog

je prilično jednostavan. Upoznate djevojku, često iz bliskog kruga nekoga od vaših prijatelja. Sviđa vam se, i možda provedete više vremena zajedno, ali čim probate nešto, kao što je poljubac ili poziv na izlazak, ona kaže te riječi. Ovdje nema puno što bi se moglo napraviti. Ako joj se ne sviđate... prebolite i nastavite dalje, kako ne bi trošili vrijeme. Vjerojatno i nije prava za vas.

Kod drugog

razloga vi igrate veću ulogu. Upoznate djevojku za udaju, izvedete je na kavu, pa u kino, i onda je počnete malo više izvoditi. Kasnije pokušate nešto, pretpostavljajući da već hodate, pošto pristaje na izlaske s vama, i budete odbijeni. U većini slučajeva, razlog je u vama i vašem ponašanju. Jednostavno, čekali ste pre dugo. Možda ste i sramežljivi, ali ja bih preporučio da je probate poljubiti na drugom ili trećem izlasku. Ako ćete čekati duže, šanse da napravite nešto su sve manje, i imate sve više mogućnosti da postanete njen gay prijatelj.
Upoynavanje
Odlazak s njom u kupovinu je korak bliže prijateljstvu!
Naravno, postoje i drugi razlozi koji mogu dovesti do toga. Žene cijene dobre prijatelje, i ponekad, kada vas već dobro upoznaju, teško im je riskirati prijateljstvo, pogotovo ako nisu sigurne da li ćete vi biti još jedan od kratkotrajnih partnera, ili ste vi Taj. Upamtite, kada počnete izvoditi djevojku, vi joj ne pokušavate postati prijatelj. Pokušavate joj postati dečko/partner i pokušavate je upoynati za brak. Posebno pazite da ne radite stvari koje ona inače radi sa svojim prijateljicama. Nemojte joj pomagati u stvarima u kojima bi joj trebale pomagati prijateljice. To ne znači da budete nepristojni i grubi ako vas zamoli za pomoć, samo naučite to dozirati.

Treći razlog

je sličan drugom. To se dešava kada vam pre dugo treba da djevojci pokažete da vam se sviđa, i da želite imati nešto s njom. Ne šaljete nikakve signale koji bi joj pokazali vaše namjere. Naravno, to ne znači da joj morate sve reći otvoreno, ili čak imati seksualne prijedloge. Ako je zovete na izlazak, morate se potruditi da nasluti razlog zbog kojega je pozivate. Potrebno je malo flerta i zavođenja. Ako kaže ne, znači da joj se ne sviđate na taj način. Tako ćete odmah dobiti odgovor i vidjeti na čemu ste, umjesto da gubite vrijeme i nadate se, i na kraju ne uspijete postati ništa više od prijatelja. Uz to, uvijek bi je trebali na neki način pitati da li viđa nekoga. Takvo pitanje ima dodatno značenje, kao "Ako se ne hodaš s nikime, bi li htjela biti sa mnom?". Naravno, to učinite pristojno i pravi trenutak. Ne dok čekate lift.

Četvrti razlog

je, barem za mene, najgori. Sjećam se kako sam izlazio s djevojkom koja je upravo prekinula s dečkom. Puno smo razgovarali o njima i op njihovoj vezi. Super smo se provodili i učinilo mi se da sve ide savršenim smjerom, ali sam to malo previše otegnuo. Kada sam već bio spreman odustati, poljubili smo se u autu nakon filmske večeri kod mene. Hodali smo mjesec dana, ali se ništa nije desilo. Ukratko, ona je htjela nekoga pored sebe, da se ne bi osjećala usamljeno, ali to je sve.
Ovo se može izbjeći. Upamtite, izbjegavajte djevojke koje su upravo prekinule s nekime. Ako upoznate koju, poslušajte moj savjet. Izvedite e van nekoliko puta, i dajte joj do znanja koje su vam namjere. Ako ne želi ništa, pristojno se povucite. Upamtite, uprao je prekinula i vjerojatno je osjetljiva. Ponekada, nakon prekida, djevojke podivljaju, i spavaju sa više muškaraca, kako bi "nadoknadile" ono što su propustile tijekom veze. Ali, takvu djevojku ćete lagano prepoznati, kako na primjer divlje i sexy pleše u diskoteci.

Što vam još savjetovati?

Čim upoznate nekoga s kime želite seks, ili dublju i ozbiljniju vezu, recite to odmah. Nemojte je puštati da vam čita misli. ZAvodite je, pozovite je na spoj. Probajte nešto najkasnije do trećeg izlaska. Ako ste jako prijateljski tip, iskoristite to i recite nešto kao "Imam problema zbog toga što sam tako dobar, pa me cure uglavnom gledaju kao prijatelja. Možda bih trebao biti veći gad." Naravno, to reite kao šalu, i upotrijebite to kada govorite o prijateljstvu i takvim stvarima. Nakon toga, pokažite muževnu stranu. Djevojke vole dobre dečke, čak iako se ponekad ulove za malo manje dobre.

Smiješna reklama

Burn - za energiju

nedjelja, 15. siječnja 2012.

Poziv na kupanje

Poziv

Želite li saznati kako pronaći djevojku?

Ako je to istina, znajte da niste jedini. U svakome trenutku postoje tisuće, čak i milioni, muškaraca koji žele upoznati zenu za brak kako bi im upotpunila život. Problem je u tome što ne znaju kako to postići.
Na sreću, postoji način kako vi možete pronaći tog nekoga posebnog, tko će vam upotpuniti život. U ovom članku, predstavljamo 5 jednostavnih koraka koje trebate napraviti kako bi pronašli djevojku.

1. Radite na svojoj privlačnosti.

Prije nego i pomislite na traženje djevojke, najvažnije je da radite na svojoj osobnosti i vještinama zavođenja. To je važno, kako biste bili u stanju privući savršenu djevojku kada je sretnete. Tijekom procesa upoznavanja i zbližavanja s djevojkom, radit ćete na prikazivanju svojih karakteristika koje će se je privući.
Na primjer, fokusirajte se na izgradnju i unapređivanje sljedećih stvari:
  • Izgradite samopouzdanje
  • Pristupanje ženama
  • Konverzacijske vještine
  • Vještinu stvaranja kemije i pravog osjećaja
  • Vještine zavođenja

2. Morate znati što želite.

Kada se nalazite na mjestima gdje upoznajete djevojke, morate biti sigurni da znate kakav tip cure za udaju tražite. Kao ni svaki drugi cilj u životu, puno je lakše dostići željeni cilj ako imate jasnu sliku i znate što točno želite.
Tako da, ako želite naučiti kako da ostvarite upoznavanje za brak, onda razmislite o tipu djevojke koju želite upoznati. Obratite pažnju na ovih nekoliko stvari:
  • Dob
  • Tip izgleda koji preferirate
  • Boju kose
  • Osobnost
  • Nivo obrazovanja
  • Inteligenciju
  • Socijalno i obiteljsko naslijeđe

3. Posjećujte prava mjesta.

Iako se ovo čini vrlo pojednostavljeno, najbolji način da pronađete pravu curu je da tražite na mjestima gdje se ona nalazi. U prošlom koraku ste naučili kako otkriti savršenu djevojku. Pošto znate kako ona izgleda i kakva je, imate malo čišću sliku o njenoj osobnosti i interesima.
Moj savjet bi bio da jednostavno idete na mjesta gdje bi se takva cura mogla nalaziti. Na primjer, ako želite ženu koja voli sport i bavi se njime, tražite u teretanama, ili na sportskim događanjima. ISto tako, proširite krug prijateljica, kako biste preko njih upoznali nove djevojke. Na taj način možete upoznati djevojke kave želite.

4. Pristupajte i izlazite sa različitim curama.

Najgora stvar koju možete napraviti je da krenete u ozbiljnu vezu s prvom curom koja vam se učini zanimljivom ili obrati pažnju na vas. Umjesto toga, pokušajte izlaziti sa različitim ženama sve dok ne pronađete onu koja je savršena za vas. Kao rezultat toga, trebali bi doći do točke da upoznate, i izađete na spoj, svaku curu u vašem životu koja vam se učini zanimljivom.
Izlazeći sa mnogo djevojaka razvit ćete realan pogled i stav o tome što zapravo želite od žene. Tek nakon što vidite što NE želite, razvit ćete pravu sliku onoga što želite od savršene djevojke.

5. Odaberite djevojku.

Posljednji korak je jednostavan. Nakon što izlazite na spojeve neko vrijeme, vjerojatno ćete razviti snažnije osjećaje prema jednoj ženi. Očigledno, ako "kliknete" s jednom curom za udaju, možete početi ozbiljnjiju vezu sa njom i pretvoriti je u svoju djevojku.
Otkrivanje načina na koji ćete pronaći savršenu djevojku je prilično teško za mnogo muškaraca. Dobre vijesti su da to i nije tako teško, samo ako znate pravi sistem. Ako posvetite pažnju ovome o čemu smo govorili u ovom članku, i držite se toga, otkrit ćete da pronalaženje savršene djevojke i nije tako teško. Ostvarivanjem dobre veze koja će rezultirati prekrasnim brakom može vam činiti samo dobro.

Super reklama

Imate li dovoljno dobru kopirku?

Zagonetka

Upoynavanje za brak
Zagonetka


Jeste li se

ikada zapitali kako da pronađete partnericu koji će vas iskreno voljeti? Da li želite znati kako da na lagan način pronađete onu pravu zenu za brak. Da li sanjate dan kada ćete moći reći: "Napokon sam pronašao svoju partnericu"?
Ljudi su u konstantnoj potrazi za ljubavi, nadajući se kako će pronaći svog sudbinski određenog životnog druga. Neki prolaze kroz brodolome, i priušte svome srcu teške udarce, prije nego nađu toliko iščekivanu partnericu, dok je neki nikada ne uspiju pronaći. Dakako, to vas ne smije obeshrabriti u potrazi za vašom životnom partnericom.
Pogledajte ovih nekoliko savjeta koji žće vam olakšati potragu za ženom vašeg života:

1. Budite otvoreni.

Prvi, i jako važan, korak je da budete prijateljski raspoloženi. Ako se ponašate kao snob, i imate neprijateljski stav prema svima, žene oko vas će vase se vjerojatno bojati i neće se osjećati ugodno kada im priđete. To će totalno pokopati vašu želju za upoznavanjem novih žena, koje vam neće niti pružiti priliku da pokažete kakav ste zapravo. Tako da, kada sljedeći puta izađete, nasmješite se, i malo olabavite taj macho stav. Tko zna, možda će baš tamo biti žena koju ćete upoznati za brak.

2. Poboljšajte vaš društveni život.

Ako se zaključate u kuću, to vam neće pomoći da pronađete partnericu koja će dodati malo boje u vaš život. Dajte si malo odmora. Provedite malo vremena vani, sa svojim prijateljima. Na primjer, idite na koncerte, ili neka druga mjesta gdje možete upoznati nove ljude. Isto tako možete posjećivati mjesta na kojima ćete upoznati ljude koji dijele neki zajednički interes sa vama. Bogat društveni život povećava šansu za upoznavanje za brak s onom koju ste čekali.

3. Budite različiti.

Jedan od najboljih načina za pronalaženje cure za udaju, koja će donijeti malo uzbuđenja u vaš život, je taj da budete različiti od ostalih. Budite jedinstveni na način koji će privući pažnju vaše buduće partnerice. Pokušajte biti zanimljivi, i budite sigurni u sebe. Kada pokažete te odlične kvalitete, sigurno ćete upoznati zenu za brak koja će se uhvatiti na vaš šarm.

4. Birajte pažljivo.

Kako bi našli partnericu kakvu zaslužujete, pokušajte je upoznati prije nego se upustite u vezu. Probajte provesti što više vremena s njom, kako bi dobili uvid u njen karakter. Brzanje u vezu vas može dovesti u odnos kojemu nedostaje povezanosti i zajedniških interesa.

5. Idite polagano.

Načini na koji ćete naći savršenu ženu neće biti tako lagani. Može proći dosta vremena prije nego upoznate onu koja vam je suđena. Probajte ne sami sebi stvarati pritisak oko pronalaženja partnerice. Samo se prepustite struji, i uživajte u svakoj novoj potrazi. Napravite od te potrage putovanje koje će postati neizbrisivi dio vaših lijepih uspomena. Pokušajte to učiniti zabavnim, ali uz to se trudite da nešto i naučite.

utorak, 10. siječnja 2012.

Zene za brak

Izrada nezaboravnog i uočljivog profila na online servisima za upoznavanje prilikom traženja zene za brak je slično kreiranju nezaboravljive i uočljive reklame. Isto kao i ta reklama od 30 sekundi koja vam pokušava prodati novu pastu za zube, morate:

1) Isticati se u moru profila
2) Privući interes prvom rečenicom, kako bi posjetioce spriječili da kliknu na sljedeću osobu na listi
3) Pobuditi zanimanje (npr sa nekom nenamjernom dosjetkom) kako bi posjetitelji ostali i saznali više o vama
4) Natjerati ih da vas kontaktiraju

Privucite pažnju:

Počnite sa slikom. Oko je brže od misli, tako da im privucite oko, kako bi privukli pažnju, i natjerali ih da zastanu i pročitaju što ste napisali. Nasuprot uvriježenom mišljenju, nije bitno da li izgledate jako dobro, bitno je koliko slika pokazuje vašu osobnost.
Zene za brak
Slika može pomoći prilikom
upoznavanja zene za brak
Na primjer, gdje bi se trebali slikati. Ako volite prirodu, onda stavite sliku sebe kako šećete po šumi. Ako volite životinje, izaberite jednu na kojoj se igrate sa psom.
Na taj način, bez napisane riječi, privlačite ljude koji dijele vaše interese. To je puno uspješnija taktika nego sterilna slika iz studija, koliko god dobro izgledali na njoj.
Izbjegavajte mutne slike uslikane pomoću web kamere, jeftinog mobitela ili iz velike daljine. Također, izbjegavajte prešarene pozadine, koje odvlače pažnju. U pravilu, najbolje ćete se isticati u majici ili košulji neke žive boje.  Samo malo pogledajte naslovnice raznih časopisa, da vidite koliko je pažnje posvećeno odjeći. Možda vam se to čini čudno, ali i male stvari puno znače.

Potaknite interes:

Oglašivači imaju nešto zvano "Unikatne prodajne karakteristike". To je vrijednost koja neki proizvod razlikuje od konkurencije. Na primjer, losion poslije brijanja koji tvrdi da čini vašu kožu mekom, i imate drugi koji tvrdi da odlično miriše.  Ti losioni ne pokušavaju da imaju sve, pa tako nemojte niti vi. Smislite dvije ili tri stvari koje su vam važne (hobi, strast prema nečemu, ciljevi u životu). Zadržite vedar i optimističan ton, i pokažite profil bliskom prijatelju i pitajte ga što bi on pomislio o toj osobi da vas ne zna.

Probudite znatiželju:

Ne možete ispričati svoju životnu priču u nekoliko rečenica, i niti ne trebate. Isto kao što reklame ne navode sve dobre strane nekog proizvoda, već vam kažu samo dovoljno da ga poželite isprobati, vaš profil mora samo probuditi znatiželju. Ako vam se javi zena za brak, imat ćete dovoljno vremena da se bolje upoznate. Kako da ih navedete da obrate pažnju? Pitajte pitanje, napišite samo pola anegdote, ili ih potaknite nekom rečenicoim tipa "Saznajte zašto više nikada ne gledam štrudlu od jabuka na isti način." Ovo može poslužiti da probije led prilikom javljanja, i da omogući drugoj strani da započne razgovor s nekom temom.

Natjerajte ih da vam se jave:

Znate kako većina prodajnih reklama završava sa nečime kao, "Nazovite ovaj broj sada"? I vaš profil treba izgledati tako. Završite ga sa prijateljskom izjavom koja će podići samopouzdanje čitatelja. Čak i ako je nešto jednostavno, u stilu "Volio bih da se javite". Zašto ta jedna rečenica toliko znači? Zato što onoj koja čita daje osjećaj da se obraćate točno njoj, da čekate baš nju, i samim time čini pisanje te prve poruke manje neugodnom.

Upoznavanje zena za brak

Pozdrav svima.
Moje ime je Ivan, i u ranim sam tridesetim godinama. Živim sam i često sam usamljen, tako da sam počeo koristiti online dating servise za upoznavanje zena za brak.

Jako sam sramežljiv

Kada god pokušam razgovarati sa djevojkom u živo, potpuno se smrznem. Često idem van sa prijateljima, i posjećujemo klubove i zabave. U većini slučajeva prijatelji tamo upoznaju žene, i ponekad odu sa njima kući, a ja ostanem sam, što zna biti prilično frustrirajuće. Zbog svoje sramežljive prirode, nikada nisam imao djevojku.

Čak sam pokušao i piti alkohol da se opustim, ali nije pomagalo i svaki pokušaj da razgovaram sa ženama je završio mojim mucanjem.

Već sam bio ozbiljno zabrinut, i ozbiljno tražio rješenje svboga problema, kada mi je prijatelj pokazao neke online servise za upoznavanje i komunikaciju.
To otkriće mi je promijenilo život. Više se ne osjećam nervozno kada pomislim na razgovor sa ženama. Čak i ako nekim čudnom ispadne da razgovaram sa slavnom osobom, nisam nervozan i mogu se normalno razgovarati. Vjerujem da se to dešava zato što sam svjestan činjenice da se ta osoba nalazi daleko, i da nismo oči u oči.

U startu sam pomislio da će mi korištenje online servisa za upoznavanje pomoći u gradnji samopouzdanja, i pomoći u upoznavanju zena za brak. Vjerujem da će mi sve češća komunikacijama sa djevojkama preko online servisa pomoći, i da ću doći do točke gdje osjećam da se više ne bih smrznuo u pravom razgovorom sa ženom.

Upoznavanje zena za brak
Upoznavanje

Vjerujem

da ću nakon nekog vremena biti spreman i da upoznam neku ženu uživo i odvedem je na večeru. Pošto ću vjerojatno već znati dovoljno o njoj, mislim da se neću zablokirati i osramotiti jednom kada se sretnemo uživo.

Planiram započeti svoju avanturu večeras, da vidim hoću li uspjeti naći neku lijepu i dobru curu za udaju koja će pričati sa mnom, i pomoći mi u podizanju samopouzdanja.

Nadam se da, kada me sljedeći puta neka djevojka za brak na ulici upita za smjer, neću samo zamucati i pobjeći.

Upoznavanje za brak

Tijekom moga školovanja na fakultetu, često sam radio kao konobar u restoranima i kafićima. Iako imam diplomu iz psihologije, i znam puno o ljudskom ponašanje, više sam naučio o ljudima poslužujući hranu i pića. Sjećam se kada sam slučajno sladoledom pokapao suknju neke gospođe, i kako me je ponizila histerično urlajući na mene u prepunom restoranu. To definitivno nije netko tko dobro kotira za upoznavanje za brak. S druge strane, sjećam se vrlo pristojnog čovjeka koji se nije uzbuđivao iako je bilo nekoliko problema s njegovom narudžbom.

Upoznavanje za brak
Konobar u pizzeriji

Pravilo konobara

Grubost prema osoblju otkriva mnogo podataka o osobi, objavljeno je nedavno u jednom članku u USA Today. Predsjednik uprave "Office Depo-a", Steve Odland, koji je također radio kao konobar kao tinejđer, navodi, "Možete saznati puno toga o nekoj osobi prema načinu kako tretira konobare." Čini se da on nije jedini Predsjednik uprave koji je otkrio "Pravilo Konobara".

Pravilo Konobara je definirano kod mnogih drugih poslovnih ljudi, uključujući i Izvršnog direktora Raytheon-a, Bill Swansona. Postoji jedno pravilo koje, prema Swansonu, nikada ne pogriješi: "Osoba koja se odnosi lijepo prema vama, ali je nepristojna i gruba prema konobarima ili ostalima, nije dobra osoba." Swanson je prvi identificirao taj fenomen kada je ručao sa čovjekom koji je postao vrlo nepristojan i grub prema konobaru jer restoran nije imao posebnu vrstu vina.

"Pazite se ljudi koji imaju situacijski sustav vrijednosti, koji može šarm uključivati i isključivati, ovisno o statusu osobe s kojom komuniciraju", kaže Swanson. "Budite oprezni, osobito s onima koji su grubi s ljudima koji su u tom trenutku u podređenoj ulozi."

Pravilo konobara se također može primjeniti i za upoznavanje i izlaske. Nekoliko provedenih istraživanja je pokazalo da se nepristojan i primitivan odnos smatra kao najgora stvar vezana uz jedenje vani. Neki ljudi će čak odvući konobara na stranu da ga pitaju kako se partner ponašao prema konobaru, kako bi dobile uvid u odnos prema podređenima.

Pravilo konobara se može upotrijebiti i u odnosu prema drugim osobama, kao što su prodavači u trgovini, razni službenici, pa i podređeni na radnom mjestu. To može biti bolji pokazatelj neke osobe nego sav šarm.

Upoznavanje za brak
Vecera za upoznavanje za brak
Pravilo konobara može biti pravi pokazatelj karaktera, jer ga nije tako lako naučiti i izvježbati ponašanje. To su vjerojatno osobe sa poremećenim sustavom vrijednosti stečenim lošim odgojem. Kako potencijalni partner tretira konobara može dati naznake o tome kako bi mogao jednog dana tretirati vas. To su sigurno stvari na koje morate pripaziti prilikom upoznavanja za brak.

Tipovi ponašanja koji ukazuju na mogući problem

Igranje na kartu moći. Izjave poput "Mogao/mogla bih kupiti ovo mjesto", "Znate li vi tko sam ja?" otkriva više od nečijem karakteru nego sva slatkorječivost i šarm. Malo je vjerojatno da će takva osoba biti dobra prema vama ako dođe u poziciju moći i kontrole.

Kratki okidač. Ta osoba vjerojatno ima veliki ego, koji teško kontrolira. To je način da pokaže da je bolja i važnija od osoblja, i da je zbog toga na prvom mjestu. Takvi ljudi nemaju tendenciju suradnje u vezama.

Ljudi koji su previše zahtjevni. Možda sjedite sa mikro-managerom, koji stalno šalje ponižavajuće poruke da vaš trud nije dovoljno dobar. Veća je vjerojatnost da će imati kritičan i ponižavajući stav, nego da će pružati podršku i ohrabrenje.

Obraćanje ljudima s visoka. Ovdje je poruka jasna, ona misli da je bolja od onih u podređenom položaju. Ima potrebu da sebi podiže važnost tako što ponižava ljude oko sebe.

Izazivanje scena. Ako vas osramoti u restoranu, velika je vjerojatnost da će vas osramotiti i kod kuće. U najboljem slučaju, ima loše manire. U najgorem, prosuđuje pogrešno. Bilo kako bilo, to nije potencijalno dobra zena za brak.

Lako uključivanje i isključivanje šarma. Ti ljudi posjeduju situacijske vrijednosti, koja vjerojatno uključuje i situacijsku etiku. Te osobe prilagoiđavaju karakter prema sustavu vrijednosti, i u većini slučaja kada su dobri - glume. Izbjegavajte takve osobe poput kuge.

Stalno osvrtanje i gledanje uokolo po prostoriji. Umjesto da se fokusira na razgovor za stolom, takva osoba je rastresena i nije uključena u druženje. Ona može gledati uokolo da vidi tko se još nalazi u prostoriji, i da vidi je li bila primjećena. Mogla bi pokazivati slično ponašanje prema vama u budućnosti.

Zaključak

Pokušajte koristiti pravilo konobara u upoznavanju novih ljudi, jer vam može prištediti mnogo potencijalnih problema u budućnosti.