srijeda, 1. veljače 2012.

Sedam kvaliteta dobre zene za brak

yena ya brak
Dobra zena za brak


Bili vi muškarac koji zeli upoznati dobru zenu za brak, ili ste zena u koja se zeli poboljšati za brak u kojemu je, ili pripremiti za upoznavanje za brak, pogledajte ovih 7 kvaliteta koje bi svaka dobra zena za udaju trebala imati. Dobre stvari bi mogle izici iz ovih osnovnih kvaliteta koje bi svatklo mogao razviti. Ako ste cura za udaju, malo vježbajte I pazite na svoje ponašanje, kako biste postala idealna zena za brak. Vaš muškarac će to znati cijeniti, što bi vam moglo osigurati dugačak I prekrasan odnos.

1) Izbjegavajte prigovaranje.

Djevojke, dobra zena za brak će izbjegavati prigovaranje pod svaku cijenu. Prigovaranje je loša metoda na koji zene za udaju pokušavaju svoga muža nagovoriti da učini neku stvar koju one žele. Djevojke za brak, vjerujte mi, to ne pali, I u većini slučajeva ima kontra efekat.
Muškarci, dobro provjerite da cura za udaju s kojom se viđate nije previše sklona prigovaranju, jer bi to moglo uzrokovati ogromne probleme jednoga dana.

2) Budite pune podrške.

Jeste li pune podrške? Što znači pružati podršku? Cure za udaju, da li planirate ponižavati svog muškarca, ili mu želite pomoći da se osjeća dobro u svojoj koži, I pružati mu podršku u njegovim aktivnostima. Vaš će vas muž mnogo više cijeniti ako ćete mu pružati adekvatnu podršku. Čak I ako se ne slažete s njime, što će se desiti, dajte mu do znanja da se ne slažete na normalan način, ali ga I dalje podržite. Ako se nećete truditi oko toga, mogao bi se osjećati kao da nema podršku kod vas I da ćete mu u lošim trenucima još nadodavati probleme.
Muškarci, kod upoynavanja ya brak, promotrite djevojku za udaju s kojom komunicirate. Probajte vidjeti da li je jedna od onih koje će vam pružiti podršku u onome što radite.

3) Izgradite svojeg mušakrca.

Zene za brak moraju paziti da ne kritiziraju svog muškarca previše, jer je to najbolji način da ugrozite svoj brak I vezu, a pogotovo ako to radite pred drugim ljudima. Pokušajte ponekad, što češće čak, udijeliti svojem muškarcu pokoji kompliment pred drugim ljudima. Suprug će zasjati kada se to desi, I time ćete uzrokovati dodatnu privlačnost s njegove strane, kao I pojačanu ljubav.
Muškarci, jako pazite na cure za udaju koje su sklone kritiziranju. Nije ih teško prepoznati, I prilikom upoznavanja za brak, jako je velika mogućnost da bi mogle početi kritizirati već na trećem spoju.

4) Učinite ga sretnim u spavaćoj sobi.

Nažalost, mnoge udane zene, kao I zene za brak, podcjenjuju važnost seksualnog zivota I tjelesnih potreba njihovog muškarca. Do toga često dolazi zbog osnovnih različitosti između muškaraca I žena. Za muškarca, seksualna želja je nešto kao fizička potreba I glad, I ako ne bude zadovoljena na pravilan način, odnos će patiti. Cure za udaju moraju naučiti da potrebe muškarca gledaju iz njegove, a ne iz svoje, perspektive.
Muškarcima će biti jako teško prepoznati moguće probleme u ovom segmentu. Vecina zena za udaju će u početku djelovati spremno na sve seksualne igrice I djelovat će jako seksualno aktivne, ali bi se to vrlo brzo moglo promijeniti. Kada upoznajete zenu za brak, ako vidite ikakve seksualne probleme već u početku, I naznaku toga da nije baš volja za seks, I ako vas to smeta, bolje da odmah stanete sa svime, nego da si priuštite odnos pun seksualne frustracije.

5) Poštovanje.

Dobra zena za udaju če se truditi da tretira svojeg muškarca s poštovanjem. Kako? Dobar dio učenja o tome kako da budete puni poštovanja prema svom muškarcu dolazi iz načina na koji razogvarate s njim. Stara fraza “Nije stavr u tome što kažeš, nego kako to kažeš” bi trebala postati moto svake zene za brak. Ovo ne znači da morate biti oprezna oko toga što da kažete svom muškarcu, nego da se potrudite I pazite na način na koji to kažete.
Muškarcima bi u potrazi za zenom za udaju moralo biti vazno da li se ona prema njima odnosi s poštovanjem. Prilikom upoznavanja za brak, ako primjetite da se cura za udaju odnosi prema vama se nepoštovanjem, bježite. Ali isto tako, I vi nju morate tretirati s poštovanjem, kako bi vam se isto vratilo.

6) Komunikacija.

Ironično, ali dobra komunikacija između muškarca I žene može biti poprilično frustrirajuća. Unatoč tome, dobra zena za udaju ce se trudutu da pronađe način za dobru komunikaciju sa svojim mužem. Vrlo često se dešava da se donese neka zajednička odluka, gdje muškarac misli da se žena slagala s njimne, ali da bi se kasnije pokazalo kako je ona od početka mislila da je odluka pogrešna. Takve situacije se moraju izbjegavati pod svaku cijenu.
Muškarci isto tako moraju paziti da kod upoznavanja zena za brak budu sigurni da imaju posla s otvorenom curom za udaju, koja će im sve reći otvoreno I bez skrivanja I uvijanja, kako bi bili šđto sigurniji da kasnije neće doći do problema u komunikaciji.

7) Budite ugodna.

Zene za brak moraju paziti kako bi bile ugodne svojem muškarcu. Nemojte biti jedna od onih cura za udaju koje učine da se svi oko njih osjećaju loše zato što danas imate nekakvih problema. Potrudite se da budete ugodne, I to će sobom dovesti mnogo dobrih stvari. To je stvar odluke – samo odlučite da ćete biti ugodne. Zene za udaju, ako mislite da ne možete biti ugodne, samo odlučite da ne povedete svog muškarca u loše raspoloženje s vama.
Muškarci bi se morali čuvati djevojaka za udaju koje su sklone jako lošim raspoloženjima, I koje onda sve oko sebe tjerajud a se osjećaju loše. Takve cure ya udaju bi vam mogle uzrokovati dosta problema I izbiti sreću iz vašeg odnosa.