utorak, 24. siječnja 2012.

Cure ya udaju

Cura ya udaju


Postoje mnoge stvari na koje morate obratiti pozornost na prvom spoju tijekom upoynavanja ya brak. To su stvari na koje morate posebno obratit pažnju kod izlaska sa zenom za brak, i koje mogu napraviti razliku između toga hoće li biti drugog spoja i situacije gdje vas više neće htjeti vidjeti niti čuti za vas. A to ne želite da se desi kod sastanka s cure ya udaju. Ako razumijete što čini savršen spoj, onda ste spremni na izlazak na prvi spoj s nekom yenom ya udaju. Do limitira neželjene događaje koji mogu nastati, i koji mogu naštetiti, ili potpuno uništiti upoznavanje zena za brak.

Uranite.

Vrlo važna stvar, i nešto na što morate ekstremno paziti, kod prvog, a i kod slijedećih, spoja je to da se potrudite uraniti. Najbrži način da stvorite loš dojam o sebi je da zakasnite. Ako kasnite, vaša cura za udaju će vjerovati da je ne cijenite i da je nećete tretirati s poštovanjem, kao i da je nećete poštovati dovoljno da je pretpostavite nekim svojim planovima i obavezama. Još jedan moguć loš ishod je da vaša zena za udaju može odistati od čekanja i samo otići prije nego se uopće pojavite. Kaće se da je prvi dojam najvažniji, i taj dojam mora biti savršen. Kašnjenje i nemarnost će vas učinite da izgledate kao netko na koga se ne može računati, dok s druge strane, dolazak na vrijeme daje dojam nekoga organiziranoga i sređenoga, i može ostaviti nevjerojatno dobar dojam, koji će trajati.

Učinite sve da se vaša djevojka

za brak osjeća ugodno i opušteno. Potrudite se da stvorite opuštenu i ugodnu amtosferu. Svi će biti nervozni na prvom spoju s nekime, posebno ako je to svojevrsni spoj za upoznavanje za brak. Kada se trudite da opustite djevojku za udaju s kojom ste na spoju, vidjet ćete da joj dajete dodatnu sigurnost, ali i da opuštate i sebe, i da spoj ide sasvim lijepim tokom. Smijanje njezinim šalama je obavezna stvar na koju morate paziti To će je opustiti, i dati joj osjećaj da vam je zanimljiva, i da je slušate što će joj dati dodatnu sigurnost. Iako, nemojte se smijati baš na svaku šalu, ili svemu što kaže. Ako ćete raditi to, mogla bi steći dojam da ste glupavi, ili da se smijete na silu, a zapravo vam šale nisu smiješne. To može biti čudno na prvom spoju. Nemojte da ispadne da se trudite. Neka sve teče prirodno.

Potrudite se da razgovor teče.

Budite pričljivi i trudite se da je razgovor živahan i pitak. Nemojte se pojaviti na upoznavanju za brak, i onda biti sramežljiv, šutjeti i nemati nikakvih tema za razgovor.  Dosadna večer bez zanimljivog razgovora sigurno neće bti pozivnica za drugi spoj.  Potrudite se da se pripremite na vrijeme i smislite nekoliko mogućih tema o kojima biste mogli razgovarati sa svojom curom ya udaju na prvom spoju. 

Obraćajte pažnju.

Pokažite pravi, a ne glumljeni, interes na ono što vam djevojka za brak priča. Pokažite interes kada vam nešto priča. Potrudite se da vide da brinete o onome o čemu priča. Vježbajte svoju komunikaciju i izraz pažnje prije upoznavanja za brak. To će vam pomoći da se bolje pripremite za moguće neobične situacije.

Nemojte cijelu večer pričati o sebi.

Stvarno, nemojte to raditi, ni pod koju cijenu. Čak iako ste jako zanimljiv i imate bogat život. To je dosadno, i vrlo nepristojno. Mogli biste ispasti previše narcisoidni i samoljubljivi. Pitajte curu za udaju nešto, i pokažite zanimanje za nju. Dajte joj priliku da govori. Ne vrti se sve oko vas. Ako cijelo vrijeme vodite konverzaciju i ne dopustite zeni za brak da se uključi ili avs prekine, to je vjerojatno vaš zadnji spoj.

Nemojte govoriti o prošlim vezama.

Stvarno se potrudite da ne spominjete prošle veze i bivše cure. Nitko ne želi slušati o vašoj bivšoj, niti o njenim dobrim, ili lošim, osobinama. To je savršeni način da ohladite zenu za udaju s kojom ste na spoju, i savršen način da ne dođete do rugog spoja. Ovo je nova osoba i nova šansa, i nema veze s vašim bivšim vezama. Pokažite emptaiju prema curi za brak s kojom jeste, i usmjerite se samo na nju.

Nije važno da li ste se upoznali preko Interneta, normalno upoznavanje za brak, ili čak samo tražite prijatelje. Ove strategije vam mogu pomoći da budete vrlo uspješni s upoznavanjem zena za brak. Budite svjesni toga da je svaka cura za udaju nova i različita osoba, ali će se ove smjernice odnositi na spoj kad tad. Upoznajte zene za brak, uživajte, zabavljajte se i nemojte zabrljati. I tko zna, možda uskoro upoznate zenu za brak s kojom ćete ostvariti pravu i čvrstu vezu, koja će rezultirati brakom.

Nema komentara:

Objavi komentar