nedjelja, 15. siječnja 2012.

Poziv na kupanje

Poziv

Želite li saznati kako pronaći djevojku?

Ako je to istina, znajte da niste jedini. U svakome trenutku postoje tisuće, čak i milioni, muškaraca koji žele upoznati zenu za brak kako bi im upotpunila život. Problem je u tome što ne znaju kako to postići.
Na sreću, postoji način kako vi možete pronaći tog nekoga posebnog, tko će vam upotpuniti život. U ovom članku, predstavljamo 5 jednostavnih koraka koje trebate napraviti kako bi pronašli djevojku.

1. Radite na svojoj privlačnosti.

Prije nego i pomislite na traženje djevojke, najvažnije je da radite na svojoj osobnosti i vještinama zavođenja. To je važno, kako biste bili u stanju privući savršenu djevojku kada je sretnete. Tijekom procesa upoznavanja i zbližavanja s djevojkom, radit ćete na prikazivanju svojih karakteristika koje će se je privući.
Na primjer, fokusirajte se na izgradnju i unapređivanje sljedećih stvari:
  • Izgradite samopouzdanje
  • Pristupanje ženama
  • Konverzacijske vještine
  • Vještinu stvaranja kemije i pravog osjećaja
  • Vještine zavođenja

2. Morate znati što želite.

Kada se nalazite na mjestima gdje upoznajete djevojke, morate biti sigurni da znate kakav tip cure za udaju tražite. Kao ni svaki drugi cilj u životu, puno je lakše dostići željeni cilj ako imate jasnu sliku i znate što točno želite.
Tako da, ako želite naučiti kako da ostvarite upoznavanje za brak, onda razmislite o tipu djevojke koju želite upoznati. Obratite pažnju na ovih nekoliko stvari:
  • Dob
  • Tip izgleda koji preferirate
  • Boju kose
  • Osobnost
  • Nivo obrazovanja
  • Inteligenciju
  • Socijalno i obiteljsko naslijeđe

3. Posjećujte prava mjesta.

Iako se ovo čini vrlo pojednostavljeno, najbolji način da pronađete pravu curu je da tražite na mjestima gdje se ona nalazi. U prošlom koraku ste naučili kako otkriti savršenu djevojku. Pošto znate kako ona izgleda i kakva je, imate malo čišću sliku o njenoj osobnosti i interesima.
Moj savjet bi bio da jednostavno idete na mjesta gdje bi se takva cura mogla nalaziti. Na primjer, ako želite ženu koja voli sport i bavi se njime, tražite u teretanama, ili na sportskim događanjima. ISto tako, proširite krug prijateljica, kako biste preko njih upoznali nove djevojke. Na taj način možete upoznati djevojke kave želite.

4. Pristupajte i izlazite sa različitim curama.

Najgora stvar koju možete napraviti je da krenete u ozbiljnu vezu s prvom curom koja vam se učini zanimljivom ili obrati pažnju na vas. Umjesto toga, pokušajte izlaziti sa različitim ženama sve dok ne pronađete onu koja je savršena za vas. Kao rezultat toga, trebali bi doći do točke da upoznate, i izađete na spoj, svaku curu u vašem životu koja vam se učini zanimljivom.
Izlazeći sa mnogo djevojaka razvit ćete realan pogled i stav o tome što zapravo želite od žene. Tek nakon što vidite što NE želite, razvit ćete pravu sliku onoga što želite od savršene djevojke.

5. Odaberite djevojku.

Posljednji korak je jednostavan. Nakon što izlazite na spojeve neko vrijeme, vjerojatno ćete razviti snažnije osjećaje prema jednoj ženi. Očigledno, ako "kliknete" s jednom curom za udaju, možete početi ozbiljnjiju vezu sa njom i pretvoriti je u svoju djevojku.
Otkrivanje načina na koji ćete pronaći savršenu djevojku je prilično teško za mnogo muškaraca. Dobre vijesti su da to i nije tako teško, samo ako znate pravi sistem. Ako posvetite pažnju ovome o čemu smo govorili u ovom članku, i držite se toga, otkrit ćete da pronalaženje savršene djevojke i nije tako teško. Ostvarivanjem dobre veze koja će rezultirati prekrasnim brakom može vam činiti samo dobro.

Nema komentara:

Objavi komentar