četvrtak, 26. siječnja 2012.

Upoynavanje yena ya brak

zene za brak
upoznavanje zena za brak


Kada pristupate upoznavanju za brak na online servisima, cilj vam je da komunicirate sa curom za udaju, da je upoznate u živo, i na kraju, da započnete vezu. U tome cijelom procesu, prvi sastanak s zenom za brak je vrlo važan.

Kako biste povećali šanse

da tu zenu za udaju vidite i kasnije, morate joj totalno zavrtiti glavom u prvih pet minuta sastanka. Prvi dojam je može privući bliže vama i drastično vam povećati šanse za budućom komunikacijom, ali isto tako može doslovno uništiti sve šanse. Kada komunicirate sa zenom za udaju, tih prvih nekoliko minuta je od krucijalne važnosti.
Tijekom upoznavanja zena za brak, kada s djevojkom za brak komunicirate po prvi puta, ključ za uspjeh u tih prvih pet minuta je da pokažete svoje najbolje i najsimpatičnije lice, kao i da pokažete snažne namjere na prvom sastanku. Potrudite se da vide tko ste u stvari, i da na temelju toga donese zaključak.
Pogledajte ovih nekoliko savjeta za prvi spoj, kako biste se osigurali da ćete ostaviti najbolji mogući prvi dojam na curu za udaju vaših snova.
Prvo, potrudite se da ne kasnite kada upoznajete zenu za brak. Ako cura za udaju sjedi tamo sama, gledajući u sat i čekajući, mislit će da vam taj spoj, kao niti ona, nisu važni. Uz to, dovođenje sebe u situaciju kada morate na prihvatljiv i dobar način objašnjavati zašto kasnite, će se okrenuti protiv vas, i nećete ostaviti baš dobar prvi dojam.
Kada se upoznajete sa zenom za brak po prvi puta, potrudite se da stignete na mjesto sastanka barem pet minuta ranije. Naravno, uvijek si uzmite dovoljno vremena kako ne biste bili u stisci u slučaju prometnih, ili nekih drugih, problema.

Vodite računa

o tome da ste lijepo, čisto i uredno, obučeni, kao i da ste uredno obrijani kada upoznajete zenu za udaju po prvi puta. Ako lijepo izgledate, imat ćete više povjerenja u samoga sebe, što će se jako dobro vidjeti, i pomoći će u tome da privučete tu curu za udaju.
Nemojte se dovesti u situaciju da razmišljate o tome da li vam smrdi iz usta kada pričate s curom za udaju. Morate sačuvati i usmjeriti svu energiju u to da se potrudite da imate sjajan sastanak i da u zeni za udaju probudite privlačnost prema sebi, a ne da brinete o vlastitoj higijeni i tome kako izgledate. Učinite sve da izgledate što je bolje moguće, pa ćete biti svjesni toga i nećete morati brinuti.
Ključ toga da izgledate dobro kada se upoznajete za brak s zenom za udaju leži u tome da se i dobro osjećate. Što samouvjerenije i sigurnije izgledate, to ste privlačniji. Pobrinite se da date najbolje od sebe kako bniste izgledali sigurno i samouvjereno.

Morate vjerovati

u to da ste vrijedni sjajne veze sa lijepom i atraktivnom curom za udaju kada upoznajete zenu, kako biste se "skinuli s tržišta". Ako ne vjerujete da ste vrijedni njenog vremena i pažnje, u većini slučajeva nećete niti nju u to uvjeriti.
Samopouzdanje ide toliko daleko da jako utječe na proces upoznavanja za brak sa zenama za udaju koje su lijepe, zanimljive i pametne. Ako znate i uvjereni ste da ste najbolje što joj se dešava u životu, vrlo je velika vjerojatnost da će i onda to osjetiti.
Nemojte se zaboraviti smiješiti. Veliki broj djevojaka za brak kažu da im je muškarac koji se puno smije privlačniji od onog koji je samo zgodan. A smijanje je jako lagana stvar za usavršiti. Taj malen element može značiti razliku.

Vaša strategija

kod upoznavanja zena za brak po prvi puta je vrlo važna. Kada se sretnete, možete je zagrliti, onako opušteno i kao usput. Nemojte da to bude predugačak zagrljaj, više onako, za pozdrav. Možete je i poljubiti u obraz, i naravno, nabaciti veliki široki i iskreni smješak. Ovo će pomoći u stvaranju dobrog prvog dojma, kao i opuštanju atmosfere. Cura za udaju će se također opustiti i odmah će se s vama osjećati ugodno.
Napokon, način na koji komunicirate pri upoznavanju zena za brak je vrlo važan za mogućnost sljedećeg sastanka. Budite sigurni da otvoreno govorite o sebi i svom životu, ali nemojte preuzeti razgovor. Japajakanje nije nešto što zene za brak preferiraju kod muškaraca. Morate razgovor dovesti do opuštene komunikacije tijekom koje ćete oboje moći slobodno i opušteno govoriti, i odgovarati jedno drugome na pitanja.
Nemojte zaboraviti, prvih pet minuta sastanka kod upoznavanja za brak je ekstremno važno. Ako želite šansu za ozbiljniju vezu, pobrinite se da je impresionirate u tim  kritičnim prvim trenucima.
Ne možete predvidjeti budućnost kada upoznajete djevojku za brak po prvi puta. Mogli biste je doslovno otjerati u tim prvim minutama, ali isto tako može se desiti da vam se pretvori u prijateljicu. Na koji god način se stvari odvijale, dobit ćete super prijateljicu ako ćete je tretirati s poštovanjem, i ako pokažete svoje najbolje lice na prvom sastanku.

Nema komentara:

Objavi komentar