utorak, 17. siječnja 2012.

TV show

Upoznavanje za brak
Jeste li geek?

Ta velika riječ na B.

To je vrlo teška riječ. U stvari, to je ogromna riječ, i označava ogromnu stvar. Mnogi ljudi se naježe na sam spomen riječi brak. Ali, kada napunite 30, i još se niste vezali u bračnu zajednicu, ta riječ postaje sve privlačnijom. Brak postaje vrlo poželjan i privlačan. Brak postaje potreba. I ova potreba izaziva prekrasne osjećaje ako vam se desi da imate dobru ženu kraj sebe.
Kako pronaći djevojku vrijednu braka? Kako ćete znati da je ona prava djevojka za brak i da je savršena za vezati se uz nju? Što trebate napraviti da je dobijete? Ovo su neke stvari na koje vi koji želite postati muževi morate obratiti pažnju:

Izlazite.

Nećete je pronaći ako ne izlazite i ne pokazujete se. Morate se prepustiti. Držite se scene izlazaka, i krećite se među ljudima. Cure neće same po sebi doći vama. Trebate ih namamiti. To nije nešto što ćete moći napraviti ako budete zatvoreni u uredu ili stanu po cijele dane, čak i vikendom. Morate udahnuti malo svježeg zraka. Napasajte oči sa mnogo mogućih zena za udaju.
Sada, vjerojatno se pitate "Kako da izlazim ako nemam djevojku sa kojom bih izlazio?". Tome služe diskoteke, barovi i klubovi. Izbjegavajte generaliziranja vezana uz upoznavanje zena za brak u klubovima i diskotekama. Nije istina da svaka djevojka koja ljulja bokovima u klubu to radi kako bi privukla nekoga za jednu noć, ili da se želi seksualno eksponirati. Mogli bi se iznenaditi. Isto tako, isprobajte značenje izraza "pogledati uokolo". Mogli bi se iznenaditi kada vidite koliko prekrasnih djevojaka za brak ima oko vas. Ako ste vjernik, zašto ne bi otišli nedjeljom u crkvu? Dobra stvar u pronalaženju one prave u crkvi je to što u startu imate nešto zajedničko. I u stvari, predanost vjeri je vrlo velika stvar, i ako vam je to zajedničko, već imate prilično snažne temelje. Žene se nažaze posvuda. Vjerujte, nikada ih neće ponestati.

Razgovarajte. Dijelite iskustva. Raspravljajte.

Svaki muškarac ima posebne potrebe, zahtjeve i prioritete. Djevojka koja je savršena za vašeg najboljeg prijatelja vjerojatno nije dobra za vas. Nećete saznati da li je neka djevojka, koja vam se svidjela, dobra cura za udaju za vas, ako ne razgovarate s njom. Podijelite svoje ciljeve i stvari koje vam se sviđaju sa njom, da odmah vidite koliko toga imate zajedničko. Raspravljajte o različitostima i otkrijte da li oko njih možete postići nekakav kompromis i naći se u sredini. Što više razgovarate, to je veća šansa da saznate više o njoj. Sve započinje razgovorom.
Zapamtite da je kompatibilnost vrlo važna. Ako imate puno toga zajedničkoga, brak može biti prekrasno iskustvo za oboje. U drugu ruku, ako ste različiti, ali spremni na kompromise i spremni da se nađete u sredini, brak je moguć, ali uz puno više rada. Ali, ako ste na različitim stranama i nespremni na kompromise i popuštanja, to vas može odvesti u katastrofalan brak. Osobne razlike su jedan od najčešćih razloga za razvod.

Ljubav je najvažnija.

Tako je. Baš kao i u pjesmama. Postoji samo jedna stvar koja može pobijediti sve nekompatibilnosti ili osobne različitosti, i otopiti ih - ogromna količina čiste ljubavi. Ako zaista volite ti zenu za udaju, i znate da je to ona prava, ne možete živjeti bez nje, i ako ona osjeća isto tako, kompatibilnost i druge različitosti vam ne bi smetale. To sve možete baciti u smeće. NAstavite sa važom prošnjom, i izrecite magično pitanje. Sve što morate napraviti je zadržati ljubav isto vrućom i živom.

Nema komentara:

Objavi komentar