nedjelja, 15. siječnja 2012.

Zagonetka

Upoynavanje za brak
Zagonetka


Jeste li se

ikada zapitali kako da pronađete partnericu koji će vas iskreno voljeti? Da li želite znati kako da na lagan način pronađete onu pravu zenu za brak. Da li sanjate dan kada ćete moći reći: "Napokon sam pronašao svoju partnericu"?
Ljudi su u konstantnoj potrazi za ljubavi, nadajući se kako će pronaći svog sudbinski određenog životnog druga. Neki prolaze kroz brodolome, i priušte svome srcu teške udarce, prije nego nađu toliko iščekivanu partnericu, dok je neki nikada ne uspiju pronaći. Dakako, to vas ne smije obeshrabriti u potrazi za vašom životnom partnericom.
Pogledajte ovih nekoliko savjeta koji žće vam olakšati potragu za ženom vašeg života:

1. Budite otvoreni.

Prvi, i jako važan, korak je da budete prijateljski raspoloženi. Ako se ponašate kao snob, i imate neprijateljski stav prema svima, žene oko vas će vase se vjerojatno bojati i neće se osjećati ugodno kada im priđete. To će totalno pokopati vašu želju za upoznavanjem novih žena, koje vam neće niti pružiti priliku da pokažete kakav ste zapravo. Tako da, kada sljedeći puta izađete, nasmješite se, i malo olabavite taj macho stav. Tko zna, možda će baš tamo biti žena koju ćete upoznati za brak.

2. Poboljšajte vaš društveni život.

Ako se zaključate u kuću, to vam neće pomoći da pronađete partnericu koja će dodati malo boje u vaš život. Dajte si malo odmora. Provedite malo vremena vani, sa svojim prijateljima. Na primjer, idite na koncerte, ili neka druga mjesta gdje možete upoznati nove ljude. Isto tako možete posjećivati mjesta na kojima ćete upoznati ljude koji dijele neki zajednički interes sa vama. Bogat društveni život povećava šansu za upoznavanje za brak s onom koju ste čekali.

3. Budite različiti.

Jedan od najboljih načina za pronalaženje cure za udaju, koja će donijeti malo uzbuđenja u vaš život, je taj da budete različiti od ostalih. Budite jedinstveni na način koji će privući pažnju vaše buduće partnerice. Pokušajte biti zanimljivi, i budite sigurni u sebe. Kada pokažete te odlične kvalitete, sigurno ćete upoznati zenu za brak koja će se uhvatiti na vaš šarm.

4. Birajte pažljivo.

Kako bi našli partnericu kakvu zaslužujete, pokušajte je upoznati prije nego se upustite u vezu. Probajte provesti što više vremena s njom, kako bi dobili uvid u njen karakter. Brzanje u vezu vas može dovesti u odnos kojemu nedostaje povezanosti i zajedniških interesa.

5. Idite polagano.

Načini na koji ćete naći savršenu ženu neće biti tako lagani. Može proći dosta vremena prije nego upoznate onu koja vam je suđena. Probajte ne sami sebi stvarati pritisak oko pronalaženja partnerice. Samo se prepustite struji, i uživajte u svakoj novoj potrazi. Napravite od te potrage putovanje koje će postati neizbrisivi dio vaših lijepih uspomena. Pokušajte to učiniti zabavnim, ali uz to se trudite da nešto i naučite.

Nema komentara:

Objavi komentar