nedjelja, 22. siječnja 2012.

cure za udaju

U današnjem društvu većina zena za brak i cura za udaju žele ući u vezu i na kraju se udati za čovjeka svojih snova, a većina njih žele isti tip muškarca s kojim žele provesti ostatak života. Samim time, možemo definirati nekoliko kvaliteta kod muškaraca koje većina zena za brak cijeni.

Cure za udaju
Zene za brak vole bogate i pažljive muškarce

  1. Brižan muškarac.
  2. Djevojka koja se želi udati si želi muškarca koji brine. To znači da muškarac mora brinuti o svemu vezanom uz cure za udaju kako bi pomogao kada je potrebno. Zbog toga, muškarac mora pokazati određenu razinu brige prema zeni za brak.

  3. Muškarac pun ljubavi.
  4. Djevojke za brak želi muškarca koji je pun ljubavi. Muškarac mora pokazivati znakove ljubavi i privlačnosti prema curi za udaju. Umjesto macho stava i bezobrazluka, pokušajte biti nježnji i pokazivati ljubav.

  5. Podložan muškarac.
  6. Zena za brak će prije poći za muškarca koji je podložan, a ne previše ponosan. Žele se udati za, i ostati s muškarcem koji se više ravna po njenoj volji. U međuvremenu, muškarac mora biti podložan u nekim situacijama, ali ne svaki puta.

  7. Skroman muškarac.
  8. Kod upoznavanja za brak, cure za udaju žele skromnog, a ne ponosnog, muškarca. Kada je muškarac skroman po svojoj prirodi, zene za brak će se željeti udati za njega. Muškarci, molim vas, budite skromni.

  9. Muškarac koji pokazuje poštovanje.
  10. Kada je muškarac pun poštovanja prema svojoj ženi, i prema višim vlastima, cure za brak će željeti ostvariti vezu s njim, i stupiti u brak.

  11. Muškarac sa dobrim poslom.
  12. Ako muškarac ima dobar posao, ili dobro razvijeni privatan business, puno je poželjniji za djevojke, i lakše će upoznavanje zene za brak. Žene vole muškarce koji im mogu pružiti financijsku pomoć kada zatreba.

  13. Pošten muškarac.
  14. Ako je muškarac pošten, i ako se može uhvatiti za njegovu riječ, djevojke za brak će se željeti udati za njega, zato što očekuju da oni neće ugroziti njezin integritet. One vole muškarca koji uvijek govori istinu, što znači da muškarci moraju biti iskreni u svojim djelovanjima, kako bi privukli zene za udaju.

  15. Atraktivan muškarac.
  16. Cure za brak žele biti sa zgodnim i atraktivnim muškarcem. To im podiže samopouzdanje, i automatski joj podiže ugled u okolini.

  17. Muškarac koji voli zabavu.
  18. Zene za udaju vole muškarce koji su zabavni. Vole se družiti sa muškarcima koji će ih uvijek usrećivati i nasmijavati, i koji će ih voditi na izlete na svakakva zabavna mjesta. Neki muškarci pjevaju, i zbijaju šale sa djevojkama, što im pomaže da učvrste vezu. Zbog toga je dobro da muškarac pokaže zabavnu stranu svojoj zeni za brak.

  19. Muškarac koji se boji Boga.
  20. Većina zena kod upoznavanja za brak žele muškarca koji se boji Boga. Ako je tome slučaj, znaju da im neće učiniti ništa loše i da ih neće ozlijediti, nego će svoju curu za udaju, tijekom upoznavanje zena za brak, uvijek štititi i brinuti se za nju.

  21. Muškarac sa dobrim financijskim stanjem.
  22. Djevojke za brak će se željeti udati za muškarca koji ima dobar financijski status, koji može ispuniti njezine financijske potrebe.

  23. Odlučan muškarac.
  24. Zene se žele udati za muškarca koji je odlučan. Snaža, odlučan, muškarac je vrlo poželjan kod cura za udaju.

  25. Obrazovan muškarac.
  26. Ako je muškarac obrazovan, bit će obožavan od strane djevojaka. Muškarac mora biti barem malo obrazovan.

  27. Druželjubiv muškarac.
  28. Djevojke za brak vole muškarce koji su druželjubivi, a ne povučeni u sebe. To im osigurava da će ih uvijek izvoditi u društvo.

  29. Odgovoran muškarac.
  30. Ako je muškarac odgovoran, tijekom upoznavanja zene za brak, one će se željeti udati za njega. Muškarac uvijek mora biti odgovoran u svim područjima života.

  31. Tolerantan muškarac.
  32. Djevojke za brak vole muškarce koji su tolerantni, i žele se udati za muškarca koji će ih tolerirati i voljeti zbog onoga što jesu, a ne zbog onoga što imaju. U međuvremenu, muškarac mora pokazati toleranciju prema njegovoj curi za udaju, kako bi im život i brak bio lijep i ispunjen.

Nema komentara:

Objavi komentar