četvrtak, 19. siječnja 2012.

Zene za brak na daljinu

Veze na daljinu su pravi test predanosti i osobnih limita djevojke za brak. Takve veze zahtijevaju ogroman trud i zalaganje, i ljudi u takvim vezama često dosegnu emocionalna stanja koja nikada ranije nisu iskusili. U situacijama kada je partner udaljen kilometrima, vrlo lako se desi da stvari krenu pogrešnim smjerom i odvedu vašu daljinsku vezu prema ranom kraju. Nekim je ljudima vrlo teško premostiti toliku udaljenost komunikacijom, dok drugi jednostavno ne mogu prestati zamišljati što to njihov partner radi kad njih nema. Rezultat toga je često nekontrolirana ljubomora i zavist. Ključ uspjeha je balans svega, i pridržavanje nekoliko osnovnih stvari, koje će vašu vezu održati zdravom i snažnom.

Puno komunicirajte i često se posjećujte

Upoznavanje za brak
Koristite zajedničke trenutke
Nikada nije previše naglašeno koliko je komunikacija važna u svakoj vezi, a pogotovo u vezi na daljinu. Kako vas velika udaljenost uspješno razdvaja od vaše ljubavi, vrlo važna obrana je zadržavanje svih oblika komunikacije koji su mogući. Nije važno na koji način komunicirate, samo ako to radite. Svaki par koji održava vezu na daljinu mora naći način komunikacije koji odgovara objema stranama, i čini ih sretnima. Možete svakodnevno razgovarati preko telefona, slati mailove, ili SMS poruke, ili chatati preko interneta i što vam god drugo pada na pamet, kako bi bili sigurni da dijelite osjećaje i očekivanja, i da ste iskreni i otvoreni jedno prema drugome. Pokušajte naći vremena kako bi se posjećivali što je češće moguće, ili toliko često koliko si možete priuštiti. Veza ne može opstati ako imate samo telefonske pozive. Morate se vidjeti uživo što je češće moguće, i koristiti svaku šansu za to. Ključ uspjeha je postavljanje određenih "pravila" o frekvenciji komuniciranja, i držati se toga. Dosljednost u tome je ključ uspjeha vaše veze.

Izbjegavajte ljubomoru i zadržite povjerenje

Jedan od najlakših načina da se uništi savršeno zdrava i čvrsta veza je taj da je zatrujete ljubomorom i dramatiziranjem. Kada počinjete vezu na daljinu, morate biti svjesni mogućih poteškoća koje su pred vama. Vrlo pozitivna stvar u startu je ako ulazite u vezu sa djevojkom za brak sa stavom da su svi nevini i vrijedni vašeg povjerenja dok ne dokažu suprotno. Nemojte padati u zamku paničnog ispitivanja i napadanja partnera svaki puta kada je izašao na piće sa prijateljima koje vi ne poznajete, ili ako vam nije odmah odgovorio na poziv ili poruku. Sama činejnica da ste u vezi, onoj na daljinu kao i svakoj drugoj, ne stavlja ničiji život na pauzu. Prirodno je da vaš partner nastavi svoj društveni život tamo gdje živi, i isto to je preopručljivo i vama. Naravno, dobro je držati oči otvorene i ne biti potpuno naivan, ali isto tako ne valja biti previše sumnjičav. To je nezdravo, za vas same, kao i za vašu vezu. Oboje morate održavati vaše društvene aktivnosti, i biti sretni sami sa sobom.

Budite pozitivni

Zadržavanje pozitivnog stava i izbjegavanje fokusiranja na negativne strane je vrlo važno u izgradnji takve veze, kao i zadovoljstva vašeg partnera. Biti udaljen od vašeg partnera nije uvijek loša stvar. Iskoristite priliku da svoje vrijeme posvetite sebi, i izgradite interes prema nekim hobijima, kao i tome da posvetite vrijeme svojoj karijeri. Još jedna pozitivna stvar je u tome da vas takve veze tjeraju da budete kreativniji, bolje komunicirate, pošto imate puno manje vremena oči u oči, kao i to da testiraju vaše osjećaje. Sve dok to vidite kao privremeno stanje, zadržat ćete pozitivan stav. Samim time ćete prenijeti osjećaj sreće i sigurnosti i na svog partnera.

Najvažnija stvar kod hodanja na daljinu je balansirana povezanost među partnerima; veza izgrađena na snažnim temeljima povjerenja, razumijevanja i predanosti tome da uspije. Partneri moraju biti razumni u vezi svojih očekivanja, im moraju biti voljni surađivati, kako bi veza vodila prema sretnome vrhuncu. Ako je svemu ovome posvećeno dovoljno pažnje, ne morate brinuti oko ničega.

1 komentar:

  1. Željela bih sa mnom podijeliti javna svjedočenja o tome kako je isti čovjek kojeg sam vidio na ovom forumu nazvao Dr. Agbazar iz AGBAZARSKOG TEMPLE-a, upravo napravljen za mene, ovaj čovjek je upravo svojom magijom donio mog izgubljenog bivšeg muža u roku od 72 sata. Bila sam udana za svog supruga Alana Evansa, dugo smo bili zajedno i voljeli smo se, ali kad ga nisam uspio roditi 4 godine, napustio me i rekao da ne može više nastaviti, sada tražim načine da ga oporavim dok nisam vidio ovu stranicu dr. Agbazar na njegovu moć. Također mu se obratite za probleme kroz koje prolazite i provjerite vlastitim očima:

    ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp na ( +2348104102662 )

    OdgovoriIzbriši